Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefe ulaşacağız

Çotanakların Asbaşkanı Akgün, “Ümraniyespor

Çotanakların Asbaşkanı Akgün, “Ümraniyespor maçıyla birlikte yeni bir çıkış başlatıp, kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alıp, yeşil beyazlı camianın Süper Lig hedefini gerçekleştireceğiz.”

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, Bereket Sigorta Ümraniyespor maçını kazanarak yeni bir çıkış başlatmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk yarısında Giresun’da 1-0 yenildikleri rakiplerinden bu hafta rövanşı almak amacında olduklarını ifade eden Akgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Geçen hafta sahamızda Altay’a karşı hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Şimdi önümüzde Bereket Sigorta Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağımız zorlu 90 dakika var. Hedefimiz galibiyet. Ümraniyespor maçını kazanıp hem Altay mağlubiyetini camiamıza unutturmak hem liderliğimizi sürdürmek hem de rakibimizden ilk yarıdaki maçın rövanşını almak istiyoruz. İstanbul deplasmanına 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ligde kalan 10 maçta istedikleri sonuçları alarak Süper Lig’e yükseleceklerine olan inançlarının tam olduğunu aktaran Akgün; “Hedefimizden herhangi bir sapma yok. Ligde 3 puan farkla lider konumdayız. Ümraniyespor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatıp kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alarak Süper Lig hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.