Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAİNLERE GEÇİT YOK

Kahraman Güvenlik Güçlerimiz, Türkiye’nin

Kahraman Güvenlik Güçlerimiz, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen eli kanlı bölücü terör örgütü PKK’lı hainleri temizlemek için operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

KUŞ UÇURTMUYORLAR!

Doğu Karadeniz kırsalında operasyonlarını aralıksız sürdüren asker ve polis, örgütün uzun yıllardır kullandığı geçiş noktaları ile olası kullanabileceği alanları 7-24 kontrol altında tutuyor. Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) Timleri ortak yürüttükleri arama tarama faaliyetleriyle Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Ordu illerinin sınırları olan Sivas, Erzincan ve Tokat il sınırları ile kırsal alanda adeta kuş uçurtmuyor. Faaliyetlere İnsansız Hava Araçları (İHA) iz takip, ceset arama, erzak arama ve bomba arama konusunda eğitilmiş hassas burunlu köpeklerde destek veriyor.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLAR

Teröristlerin ilk geçiş sıralarında veya saklanma amaçlı kullanabilecekleri yayla evleri sürekli kontrol altında tutuluyor. Bölgede devriyeler zırhlı araçlar ile yapılırken gece görüş ve harekete duyarlı kameralar ile de aralıksız izleme yapılıyor. Son yıllarda bölgede yaşanan başarılı operasyonların görünmez kahramanları istihbarat timleri, bölgede adeta uçan kuştan haber alarak timleri yönlendiriyor. ‘Görünmez Kahramanlar’ olarak bilinen timler olası her tehdidi önlemek için canı pahasına kırsalda sabahlıyor.