Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gümüşkaya esti geçti

Yeşil beyazlılarının Fenerbahçe’den kiraladığı

Yeşil beyazlılarının Fenerbahçe’den kiraladığı Muhammed Gümüşkaya, Göztepe maçında gösterdiği performansla beraber Türkiye gündemine oturdu.

GZT Giresunspor’un sahasında Göztepe’yi 3-1 yendiği maça Muhammed Gümüşkaya damgasını vurdu. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’in ısrarıyla ara transferde Fenerbahçe’den kiralanan Muhammed, Göztepe maçında sahaya ilk 11’de çıktı ve üst düzey bir performans sergiledi. Çotanakların 27. dakikada Umut Nayir ile bulduğu ilk golde asisti yapan oyuncu olan Muhammed Gümüşkaya, maçın 69. dakikasında Giresunspor’un kaydettiği 3’üncü gole de imzasını koyan isim oldu. Müsabakayı 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Muhammed Gümüşkaya, 75’te yerini Hamidou Traore’ye bırakırken Çotanak Spor Kompleksi’nde karşılaşmayı izleyen binlerce Giresunspor taraftarı tarafından ayakta alkışlandı. Muhammed’in Göztepe filelerine yolladığı gol ayrıca, genç oyuncunun Süper Lig’deki ilk golü oldu.

OYNAMA GARANTİSİ VAR

Öte yandan edinilen bilgilere göre genç yıldız adayını Giresunspor’a gönderen Fenerbahçe, sözleşmesine oynama garantisi koydu. Konuyla ilgili açıklama yapan Giresunspor kulüp başkanı Hakan Karaahmet, “Kulüpler arasında bu tarz şeyler olur. Zaten oynayacak bu çocuk. Hiç oynayamayacak birini almadık, Muhammed’i aldık. Muhammed’in maç garantisi yok ama, dakika bazlı oynama garantisi var. Fakat şu ana kadar o süre dolmuştur ama oynamaya devam edecek tabii ki. Göztepe maçında da müthiş oynadı, daha iyi olacak inşallah. Keşke tüm istediğim oyuncuları alabilseydim de, oynama garantisi olsaydı” dedi.