Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GÜCÜMÜZ KADAR GÖTÜRÜRÜZ”

Seçimlerde alınan sonuçlar nedeniyle

Seçimlerde alınan sonuçlar nedeniyle AK Parti’nin tek başına Hükümet kuramayacak olmasının yanında, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin milletvekilliği de ortadan kalktığından, Giresunspor’a yapacağı destek Hükümetin dışında kendi çevresinin  katkısıyla gerçekleşecek gibi görünüyor.

“BİZ DESTEK VERİLECEK DİYE GÖREVE DEVAM DEDİK”
 Mevcut yöneticiler, gündeme düşen konu hakkında şu görüşlerde bulundular:
“Biz yönetim olarak yeni sezonda göreve devam edip etmeme konusunda ilimizin yetkilileri ile görüştük. Gümrük ve Tekel Bakanı Nurettin Canikli, Vali Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu
bize destek vereceklerini belirterek, göreve devam etmemizi istediler. Bunun üzerine biz de görevi üstlendik. Destek konusunda kendisine güvendiğimiz Bakan Canikli’nin partisi seçim sonucunda tek başına hükümet kuramayacağı ve  kendisinin de milletvekilliği ortadan kalktığından, kulübümüze destek verme sözünü tutması konusunda Hükümetten destek vermesi mümkün olmayacak ve sadece çevresinden destek verebilecek. Biz bu olumsuzluk üzerine moralsizliğe düşmedik.
“DESTEK VERECEKLERİN ÇIKACAĞINI  ÜMİT EDİYORUZ”
Giresunspor’a destek vereceklerin çıkacağına inanarak, yolumuza devam edeceğiz. Gücümüzün yettiği yere kadar takımımızı taşırız, Gücümüzün bittiği noktada da yapacak bir şeyimiz kalmaz ve görevi bırakırız. Temennimiz kulübümüzde maddi sıkıntı yaşanmaması ve ligi normal şekilde bitirmemizdir.”