Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTSO Meslek Komite Başkanları Üniversite’yi masaya yatırdı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu nezdinde toplandı. 2015 yılı değerlendirmesi ile 2016 hedeflerinin masaya yatırıldığı toplantıda Giresun Üniversitesi’nin il ekonomisine katkıları ana gündem maddesi oldu.
Toplantının açılışında Meslek Komite Başkanlarına dönük konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Turizm sektöründe Giresun büyüyen bir profil çizmektedir. Bu noktada 11.Meslek Komitemiz hizmet sektörüne yönelik ciddi çalışmalar yürütmektedir. Caner Tek başkanımızı ve ekibini yaptığı çalışmalar sebebi ile kutluyorum.5.Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Erhan’a, 14-17 Ocak 2016 tarihleri arasında bu yıl altıncısının gerçekleştirileceğini ifade ettiği Giresun Alışveriş Günleri etkinliği çalışmalarında başarılar diliyorum. Diğer yandan gündemin en önemli maddesi Giresun Üniversitesi, 2006 yılında kuruluşu gerçekleşen Üniversitemizin son yıllarda ki genel tablosunu iyi analiz etmeliyiz. Bugün 27.500 öğrenciye hitap eden Üniversitenin, Giresun ilinden beklentileri ile Giresun’un üniversiteden beklentileri bir birini karşılama konusunda ne durumdadır. Bunun artı ve eksilerini sektör temsilcileri olarak sizlerden rapor halinde bekliyoruz. Giresun Üniversitesi bizim için çok önemli, ilimiz ticaretine, sosyal ve kültürel hayatına ne tür katkılar sağlıyor, bunları detaylı görmeliyiz. Bugün 100 milyonun üstünde bir bütçeye sahip olan Giresun Üniversitesi’nin ticari sahadaki yansımaları bizler için stratejik önem içermektedir” dedi.
Toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası komite başkanlarından Zeki Çakrak, Emrah Altıyaprak, Ali Aslım, Mehmet Dizdar, Osman Özcan, İsmail Karataş, Halil Turhan Nebioğlu, Fatih Konar, Murat Günaydın, Hakkı Çakır, İbrahim Erhan, Caner Tek ile Genel Sekreter Şükrü Cebeci ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu katıldı.