Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GTB heyetinden, Hisarciklıoğlu’na ziyaret

Giresun Ticaret Borsasının organ

Giresun Ticaret Borsasının organ seçimleri neticesinde oluşan GTB Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, GTB heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, “Yeni dönemde meclis üyesi arkadaşlarımızla üyelerimizden aldığımız dört yıllık yetkiyle Giresun Ticaret Borsası’na yapacağımız ve kazandıracağımız hizmetler konusunda vizyoner bir yapı ile görev süremizi tamamlamayı planlıyoruz. Ayrıca Türk fındığında, kısa, orta ve uzun vadede yapılması gereken hususları dile getirdik ve bu konuda kendilerinden gereken desteği alacağımızı da Sayın Başkanımızın ifadesiyle ziyaretimizi sonlandırdık. TOBB Başkanımıza, bizlere ilgi ve alakasını hiçbir zaman esirgemeyen TOBB personeline ve çok kıymetli başkanımızın yol arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ziyarete; GTB Meclis Başkanı Ertaç Öztürk, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Semih Bakkal, Meclis Katip Üyesi Sezgin Kumaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Takır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ünal Şensoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kemal Kümbetli, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kaya, Meclis Üyeleri; Selahattin Hurüz, Erol Karadere, Zeki Cebeci, Mustafa Kankaya ve Levent Ağca ile Genel Sekreter Eren Nizam katıldı.