Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ’de Fen Eğitiminde Drama Uygulamalı Çalıştayı yapıldı

Giresun Üniversitesi Fen Topluluğu

Giresun Üniversitesi Fen Topluluğu tarafından düzenlenen “Fen Eğitiminde Drama Uygulamaları Çalıştayı & Farklı Derslerde Drama Uygulamaları Semineri” başlıklı etkinlik programı Karadeniz Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Tolga Erdoğan’ın sunumuyla, Güre Yerleşkesi Rektörlük Binası Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki bölüm halinde gerçekleşen programın ilk bölümünde “Fen Eğitiminde Drama Uygulamaları Çalıştayı” başlığıyla Doç. Dr. Tolga Erdoğan fen derslerinin işlenişinin daha verimli hale gelebilmesi için drama uygulamalarının bu derslere entegre edilmesi konusunda bilgi verdi. Öğleden sonra gerçekleşen ve Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un da katıldığı ikinci bölümde “Farklı Derslerde Drama Uygulamaları Semineri” başlığıyla Doç. Dr. Tolga Erdoğan fen dersleri dışındaki diğer derslerin işlenişi ve yine drama yönteminin bu derslere uygulanması hakkında bilgileri aktarırken, katılımcıları da eğlenceli sunumuna dahil etti.

Tüm salonun eğlenerek eşlik ettiği program sonunda günün anısına hazırlanan teşekkür plaketini Doç. Dr. Tolga Erdoğan’a, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Şahin takdim etti.

Etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.