Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Tanıtım Toplantısı düzenledi

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen tanıtım toplantısı 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 09:00’da, Güre Yerleşkesi Sosyal Tesisler Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülkü Aygen Türkmen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Canan Çelik, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Uğur Kesici ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinin katıldığı toplantıya Giresun halkı da yakın ilgi gösterdi. Toplantıda; Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde aktif olarak hizmet veren birimler ve hastanenin imkanları anlatıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi’nden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülkü Aygen Türkmen, “Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültemize bağlı olarak Giresunlulara ve bölgeye önemli sağlık hizmetleri sunan Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanemizi daha iyi tanıtmak için bu toplantıyı düzenledik.
Son derece donanımlı ve akademik yeterlilikle hizmet veren hastanemiz, son yıllarda çok hızlı bir gelişim göstermiş ve sağlık alanında Giresun’da ilklerin öncüsü olmuştur. Önümüzdeki günlerde eksikliği giderilecek yardımcı personel (hemşire) alımları yapılacak hastanemizde, 17 yataklı yoğun bakım servisimiz ve çok daha geniş kapsamlı ameliyatların yapılacağı tam donanımlı üç ameliyathanemizle çok daha faal sağlık hizmetleri sunacağız. Böylece ilimizde ve bölgemizde yaşayan insanlarımız birçok sağlık hizmetleri için artık başka illere gitmekten kurtulacaktır. Tıp Fakültemizin ve hastanemizin bu aşamaya gelmesinde çok büyük çaba ve emekleri olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR’a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu toplantılarımız ilerleyen süreçte daha geniş kapsamlı olarak devam edecektir” diye konuştu.
Toplantının devamında Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri (Sırasıyla); Prof. Dr. Feza Kaan KULAN, Yrd. Doç. Dr. Ahmet KARAGÖZ (Kardiyoloji), Yrd. Doç. Dr. Özlem KESKİN (Kalp Damar Cerrahisi), Prof. Dr. Ülkü Aygen TÜRKMEN, Yrd. Doç Dr. Aygül SÖNER, Yrd. Doç Dr. Yücel DEMİRCİ, Yrd. Doç Dr. Sevgi KESİCİ (Anestezi ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp), Prof. Dr. Canan ÇELİK, Yrd. Doç. Dr. İlker İLHANLI (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon), Yrd. Doç. Dr. Yavuz TOKGÖZ (Kadın-Doğum), Yrd. Doç. Dr. Uğur KESİCİ (Genel Cerrahi), Yrd. Doç Dr. İlknur YAVUZ (Enfeksiyon), Yrd. Doç Dr. Serkan SÖZEN (Göz) kendi bölüm ve branşlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundular. Sunumlarla; Kalp Hastalıkları, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları; Ozon Tedavisi, Akupunktur, Kupa Tedavisi, Hacamat Tedavisi, Kinesioterapi, Ağrı Tedavisi, Göz Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları- Akılcı Antibiyotik kullanımı, Kadın Hastalıkları, Tiroid ve Hastalıkları, Mide ve Bağırsak Hastalıkları, Bel, Diz-Eklem hastalıkları hakkında da ayrıntılı bilgilendirmeler yapılan toplantı katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.