Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ Sağlık Bilimleri’nde görev değişimi

Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri

Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can’ın da katıldığı devir teslim töreni ile göreve başladı.

Müdürlük görevini Prof. Dr. Selçuk Takır’dan devralan, Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Kürşad Han Dönmez’in göreve başlaması dolayısıyla düzenlenen törende, Rektör Can’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem, Prof. Dr. Hüseyin Peker, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Eltuğral, Keşap Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Beytullah Dönmez ve Enstitünün eski Müdürü Prof. Dr. Selçuk Takır hazır bulundular.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Enstitü Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez’in bugüne kadar bir çok alanda önemli başarılara imza attığını belirtip; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini de layıkıyla yerine getireceğine inandığını söyleyerek, kendisine başarılar diledi.
Rektör Can, bugüne kadar yaptığı çalışmalar sebebiyle  Prof. Dr. Selçuk Takır’a da teşekkür etti.
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşad Han Dönmez, Takır’a yeni görevinde bizler de üstün başarılar diliyoruz.