Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRS Token arzı Bitexen’de başladı

Dijital varlık alım-satım platformu

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, dün saat 13:00’da GZT Giresunspor’un GRS Token’ını arz etti. Serbest piyasada fiyatlanan taraftar token GRS Token’in başlayan ön satışı, adet fiyatı 1.28 TL’den 9 ay kilitli kalma ve 2.28 TL’den kilitsiz seçenekleriyle Bitexen üzerinden gerçekleştirilmeye başlandı.

“Mutluyuz”

Ön satışla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Giresunspor ile GRS Token’ı arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Giresunspor taraftarlarının ve Giresunspor Kulübü’nün taraftar token’lara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 GRS Token Nedir?

Giresunspor Kulübüne ait Fan Token olan GRS Token, Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) tokenidir. Değerini kulüp başarısı ve taraftar etkileşiminden alan Giresunspor Token; taraftarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile taraftar ve kulüp arasında bir köprü görevi görecektir. GRS Token, bir taraftar tokeni olarak sahiplerine çeşitli avantajlar ve eşsiz deneyimlerin yanında, kulüp kararlarında da etkin olma fırsatı sunmaktadır. Taraftarlar sadece bir token sahibi olmaktan öteye geçerek birçok taraftarın hayalindeki etkinlikleri de gerçekleştirme imkanına sahip olarak taraftar token ekosisteminin içerisinde yaşayan bir parça olarak dahil olabilecek.

Taraftarlar; kulüp kararlarına katılma, transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma, takım ve kulüp üyeleri ile özel aktiviteler, imzalı kulüp ürünleri, maça ve kulübe özel aktiviteler, futbolcularla sahaya çıkma gibi aktivitelerle sınırlı olmamak üzere birçok aktiviteye katılabilecekler.

GRS Token, mobil uygulama üzerinden kullanılabilecek olup, uygulama üzerindeki kullanıcılar GRS Token ile oy verebilecek, açık arttırmalara katılabilecek ve özel etkinliklerden hızlıca haberdar olabilecekler.

Giresunspor Kulübü her gol attığında 280 Token, dahil olduğu lig içerisinde ilk dört sıralamasında ligi tamamlaması halinde 20.000 Token, şampiyon olması halinde 1.000.000 ve özel kupa turnuvalarında şampiyon olması halinde 50.000 Token piyasalardan satın alınıp yok edilecek. Mobil uygulama içerisinden elde edilen gelirlerin yüzde yirmisi ve NFT gelirlerinin yüzde beşi ise GRS Token takımı için piyasadan geri alım amaçlı kullanılacak ve yakılacak.

GRS Token fiyatı da, alım satım emirleri doğrultusunda oluşacak arz-talep dengesinde göre piyasa koşullarında belirlenecek.