Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele’ye Gençlik Merkezi yapılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun’un Görele ilçesinde, ihalesi ve yer teslimi 06 Şubat 2015 tarihinde yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı çok amaçlı Görele Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarına başlandı. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Görele Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet İncirkuş ile birlikte İlçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesi Görelespor Sosyal Tesisleri yanındaki alanda Osmanlı motifleriyle yapılacak olan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Atlı,13 Şubat ilçe stadyum içinde bulunan üstü kapalı ek tribünün yenileme çalışmalarıyla birlikte yaklaşık 3 milyon 620 bin liraya mal olacak çok amaçlı gençlik merkezinin 4 Aralık 2015 tarihinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Atlı, “10 dönüm alan üzerine toplam 800 metrekarelik alanda yapılan Gençlik Merkezinde birçok kurs odası, hobi odası ve spor alanları dışında açık alanda Tenis kortu, basketbol, voleybol sahası yer alıyor. Stadyumdaki üstü kapalı ek tribünün yenileme çalışmalarıyla birlikte 3 milyon 620 bin liraya mal olacak bu tesisin 4 Aralık 2015 tarihinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi. Gençlik merkezinin Görele ilçesinde büyük bir boşluğu dolduracağını söyleyen Atlı, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Buraya yaptığımız Gençlik Merkezi gençlerimizin 2. Evi olacak. Gençlik Merkezimize ve Kapalı Spor Salonumuza Engellileri de bekliyoruz. Tüm tesislerimizde engelliler için rampalar tuvaletler ve duşlar mevcuttur. İlçeye yapmak istediğimiz Gençlik Merkezi için bize yer konusunda yardımcı olan Görele Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BEKİR ÖZTÜRK