Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele Belediyesi çalışanlarına “Hemşehri Memnuniyeti” eğitimi

Görele Belediyesi’nde yönetici ve

Görele Belediyesi’nde yönetici ve personele yönelik 4 gün devam eden ‘İş Yaşamında Motivasyon, Hemşeri Memnuniyeti ve Sosyal Medya Yönetimi’ eğitimleri tamamlandı.

Görele Belediyesi, çalışanların verimini artırmak ve hemşerilerinin daha kaliteli hizmet alarak memnuniyetlerini artırmak için yönetici ve personel eğitimi düzenledi.
ERMED Eğitim ve Danışmanlık eğitmeni Erdem Erol, yerel yönetimlerin varoluş nedeninin hemşeriye hizmet olduğunu, Görele Belediyesi’nde tamamlanan eğitimle zaten yüksek olan hizmet kalitesini daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Erol, “Dört gün boyunca, yöneticilere iş yaşamında motivasyon, personele hemşeri memnuniyeti, basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü çalışanlarına da sosyal medya yönetimi eğitimleri verdik. Eğitimlerle Görele Belediyesi’nde zaten üst düzeyde olan iş motivasyonunu daha da artırırken, ‘biz’ olma konusunda da önemli mesafeler aldık. Belediye çalışanlarının hemşeriye hizmet verirken iletişimin tüm kurallarını en iyi şekilde uygulamaları için birlikte çalışmalar gerçekleştirdik. Ayrıca çağın iletişimde olmazsa olmazı sosyal medyanın kurumsal anlamda yönetilmesi için yine çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarla Görele Belediyesi’nin zaten çok iyi durumdaki hizmet kalitesini ve hemşeri memnuniyetini daha yukarılara taşıdığımıza inanıyorum” dedi.
Eğitimlerin sonunda katılım belgelerini alan Görele Belediyesi yönetici ve çalışanları ise çok faydalı ve keyifli bir eğitim geçirdiklerini belirterek Eğitmen Erdem Erol’a teşekkür etti.