Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gömlek Giyerek Şık Görünmenin Püf Noktaları

Gömlek her erkeğin stilinde

Gömlek her erkeğin stilinde önemli bir yere sahiptir. Gömlek seçiminiz ile oluşturacağınız kombinler zamana ve mekana göre değişebilir. Tercihinizi şıklık ve konfordan yana kullanmak istiyorsanız Voltaj, gömlek koleksiyonu tam size göre! Erkek gömlek seçiminde renklerin uyumu oldukça önemlidir. Gömleğin tarzı; trendlere uygun olmalı, spor ve klasik tarza uyum sağlayacak seçeneklerden oluşmalıdır.

Vücut tipinize uygun özel günlerde ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz kumaşlardan oluşmalıdır. Birbirinden farklı ve şık tasarımlardan oluşan erkek slim fit gömlek modelleri son dönemin en trend parçalarıdır. Slim fit gömlek seçiminin en önemli püf noktalarından biri de vücudunuzdaki fazlalıkları gizleyebileceğiniz bir kombin oluşturmanızdır.

Gömlek Şıklığında Püf Noktaları Nelerdir?

Gömlekler özellikle farkli renk ve tasarımları ile her erkeğin dolabında yerini alır. Gömlek kombinleri yaparken bazı önemli püf noktaları vardır. Bu püf noktalarına dikkat ettiğinizde dilediğiniz gömlek şıklığını elde edebilirsiniz.

Kombin Renk Uyumu

Renk uyumu tüm giyim kombinlerinde olduğu gibi gömleklerle yapılan kombinlerde de oldukça önemlidir. Doğru renk seçimi ile gömlek ve pantolonlar çok şık bir şekilde kombinlenebilir. Gömlek ve pantolon kombinlerinde uyumlu renklerin bir araya getirilmesi dilediğiniz görünümü elde etmek için çok önemlidir. Erkek slim fit gömlek seçiminde gömlek açık renkler içinden seçildiyse, pantolon koyu tonlar içinden seçilmelidir. Son yıllar popüler hale gelen tek renk kombinlerde toprak ve nüde tonlar çok daha şık bir görünüm sunar.

Gömleğin Kumaş Yapısı

Gömlek seçimlerinizde en önemli unsurlardan biri de kumaş kalitesidir. Erkek dar gömlek modellerinde kumaşın kaliteli olması, kombinin bütününü olumlu yönde etkiler. Gömlek seçiminizde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de terletmeyen kumaşlardan tasarlanmış modelleri satın almanızdır. Özellikle pamuklu gömlekler mutlaka her erkeğin dolabındaki yerini almalıdır.

Trend Gömlekler

Her sezon gömlek modelleri çeşitli renk ve desenlerle ortaya çıkar. Trend gömlek modelleri arasından seçimler yaparak siz de modaya uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. Jean, chino pantolonların üzerine giyilebileceğiniz erkek slim fit gömlek modelleri ile her ortamda tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Jean ve Gömlek Kombinleri

Sportif bir tarzı olan ve günlük yaşamda belli bir stili olan erkekler bazen gömlek seçimlerinde zorluklar yaşayabilir. Voltaj slim fit, düz renk ve desenli gömlek modelleri ile istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz. Jean pantolon ve gömlekler ile yapacağınız eşsiz kombinler her ortamda tarzınızı ortaya çıkartmanızı sağlar.

Gömlek ve Kravat Uyumu

Erkek gömlek modelleri içinden yapacağınız seçimlere kravatlarınızı çok şık şekilde bir araya getirebilirsiniz. Her zaman şıklığınızı ortaya çıkarabileceğiniz slim fit gömleklerle şık bir uyum yakalayan kravatlar, ofis şıklığınızın en önemli parçaları olabilir. Kravatınızı seçtiğiniz gömleğin renkleri uygun renkler içinden çekerek havalı bir kombin yapabilirsiniz.

Erkek gömlek modelleri ile şık kombinler yapmak için Voltaj web sitesini inceleyin!