Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gol düellosu Giresunspor’un

Giresunspor ilk yarısını 2-0

Giresunspor ilk yarısını 2-0 önde kapattığı, ikinci yarıda 3-2 mağlup duruma düştüğü maçta, namağlup Adanaspor’u 4-3 yenerek yıllar boyu unutulmayacak bir galibiyet aldı.

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor, dün 6. Hafta maçında sahasında ligin namağlup ekibi Adanaspor’u ağırladı. Karşılaşamaya fırtına gibi giren Çotanaklar, 2. dakikada Nalepa’nın asistinde Balde ile 1-0 öne geçti. 25’te yine Nalepa’nın ortasında bu kez Diarra topu ağlara yolladı ve Giresunspor’u 2-0 öne geçirdi. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı. Giresunspor ikinci devrede skoru koruma telaşına düşüp geri yaslanınca Adanaspor 64’te Celil ile durumu 1-1’e getirdi. Konuk ekip 76 ve 82’de Ozegovic’in golleriyle 3-2 öne geçince Atatürk Stadı bir anda buz kesti. 83’te oyuna giren Erolcan, iki dakika sonra Balde’nin asistinde Giresunspor’u 3-3’lük beraberliğe taşıdı ve takımına hayat verdi. Maçta son sözü ise 88’de karşılaşmanın yıldızı Balde söyledi ve Serginho’nun enfes ortasında meşin yuvarlağı filelere yollayıp Giresunspor’u galibiyete taşıdı. Bu skorla puanını 11’e yükselten Çotanaklar, zirve yarışında bende varım dedi.

blank

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Onur Özütoprak***, Ceyhun Sesigüzel***, Esat Sancaktar***

Giresunspor: Tolgahan Acar**, Kerem Kalafat** (Dk. 83 Hayrullah Bilazer**), Mehmet Taş***, Diarra***, Hüsamettin Tut***, Uzodimma*** (Dk. 90 Sergen Piçinciol?), Nalepa***, Eren Tozlu*** (Dk. 83 Erol Can Akdağ**), Traore** (Dk. 59 Serginho**), Caner Bağ***, Balde****

Adanaspor: Karacic**, Furkan Şeker***, Evren Korkmaz**, Donkor, Canberk Dilaver**, Uğurcan Yazğılı** (Dk. 46 Atalay Babacan**), Rayan** (Dk. 46 Ergin Keleş**), Celil Yüksel****, Tevfik Altındağ***, Eren Keleş, Ozegovic***

Goller: Dk. 2 ve 88 Balde, Dk. 25 Diarra, Dk. 85 Erol Can Akdağ (Giresunspor), Dk. 64 Celil Yüksel, Dk. 76 ve 82 Ozegovic (penaltıdan) (Adanaspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Uğurcan Yazğılı, Dk. 47 Furkan Şeker, Dk. 74 Celil Yüksel (Adanaspor), Dk. 28 Uzodimma, Dk. 90+3 Balde (Giresunspor)