Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un yeni sağlık üssü

Giresun 350 Yataklı Eğitim

Giresun 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kademeli olarak taşınma işlemi devam ediyor. 2 Kasım itibariyle göz, cildiye ve fizik tedavi poliklinikleriyle kapılarını sağlık hizmetine açan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, şuanda hemen her branşta poliklinik hizmeti sunulmaya başlanıldı.
Mevcut Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan tek branşların haricinde 20’ye yakın akademik ve uzman doktor asistanlarıyla birlikte hastalarını yeni hastane binasında kabul ediyor. Yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde polikliniklerin yanı sıra yatarak tedavi gören hastalar için ise iki servis katı hazır hale getirildi. 120 yataktan oluşan tek ve çift kişilik odalar hasta kabulüne başladı. Yatarak tedavi gören fizik, ortopedi ve göz hastalarının tedavileri yeni hastane binasında yapılıyor.
Ayrıca yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 7 ameliyathane aktif hale getirilerek, cerrahi operasyonlara başlanıldı. Dün itibariyle ise yoğun bakım ünitesinin bir bölümü hasta kabullerine başladı.
Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bu ay sonuna kadar anjiyo cihazı hariç yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınması planlanıyor. Anjiyo cihazının ise Aralık ayının ilk haftasına kadar taşınma ve kurulumunun yapılarak hizmet sunulması planlanıyor. Asistan, uzman ve pratisyen doktorların yanı sıra 17’si profesör doktor, 19’u doçent doktor, 50’si de öğretim üyesi olmak üzere 86 akademik unvanı bulunan doktorunun sağlık hizmeti sunacağı Giresun 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni profesör doktor ve öğretim üyesi kazandırmak için görüşmelerin ise devam ettiği kaydedildi.