Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRESUN’UN UTANÇ DUVARI!

Giresun’un önüne set çeken,

Giresun’un önüne set çeken, ilimizin denizle bağlantısını kesen, şehrin tarihi silüetini yerle bir eden Giresun Limanı, kamuoyuna bomba gibi düşen bir algı operasyonuyla bir kez daha gündeme geldi.

Kamuoyunda çok sert eleştirilere yol açan limandaki çalışmalara gösterilen tepkiyi dindirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığına dikkat çekildi!

TEPKİLERİ DİNDİRMEK İÇİN

Yeni yatırımcısı tarafından Giresun Limanı’nda gerçekleştirilen inşaat çalışmaları, kamuoyunda büyük tepkilere yol açmaya devam ediyor. Daha önce defalarca yarattığı görüntü, gürültü ve hava kirliliği nedeniyle sert eleştirilerin hedefi haline gelen Giresun Limanı, son dönemde ise kamuoyunda yaratılmaya çalışılan algı operasyonuyla bir kez daha gündeme bomba gibi düştü.

ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

Giresun Limanı konusunda kamuoyundaki tepkileri dindirmek için sözde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi dahilinde çalışmalar gerçekleştirildiği yönünde bir algı operasyonu yapıldığına dikkat çekildi. Böylesine utanç abidesi bir yapılaşmaya karşı kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan algı operasyonunun arkasında kişisel çıkar ilişkileri olabileceğine dikkat çekildi.

LİMAN GİRESUN’A KAPANDI!

Öte yandan Giresun halkının bütün hassasiyetleri gözardı edilen Giresun Limanı’nda inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. Küçük liman girişiyle büyük liman girişini tamamen kapatan bu çarpık yapılaşma nedeniyle Giresun Limanı adeta dış dünyaya kapılarını kapattı. Son olarak liman içerisindeki halı saha söküldü. Halı sahanın yerine de depo yapılması için çalışmalara hız verildiği görüldü.