Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un gurur tablosu

2022 yılı fındık ihracatı

2022 yılı fındık ihracatı listesinde Yavuzkan 3’üncü, Yavuz Gıda 4’üncü, Noor Fındık 10’uncu ve Gaffaro Fındık 14’üncü sırada yer aldı.

Yavuzkan Hazel Gıda’nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; “Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından açıklanan 2022 yılı fındık ihracatı listesinde 3. sıradayız. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve üreticilerimize teşekkür ederiz. Fındığa değer katmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

DÜNYANIN 1 NUMARALI FINDIĞININ ÜRETİLDİĞİ GİRESUN’DAN 4 FİRMA

2022 yılında en fazla fındık ihracatı yapan Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği üyesi 20 firma açıklandı. Ferrero Fındık’ın 1’inci sırada olduğu 2022 yılı fındık ihracat listesinde, yıllardır Giresun’un fındık ihracatındaki gururları olan Yavuzkan ve Yavuz Gıda her zamanki gibi yine zirvede yer aldı. Yavuzkan Hazel Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. 2022 fındık ihracatı listesinde 3’üncü sırada, Yavuz Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. listede 4’üncü sırada yer aldı. Noor Fındık 10’uncu, Gaffaro Fındık da 14. sıradan listeye girdi. Yıllardır fındık ihracatının lokomotifi olarak Giresun’un göğsünü kabartan Yavuzkan ve Yavuz Gıda ile birlikte Noor Fındık ve Gaffaro Fındık’ın başarısı kamuoyunda çok büyük takdir gördü.

YILMAZ, “TEBRİK EDİYORUZ, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, 2. OSB yatırımcıları Yavuzkan ve Yavuz Gıda ile birlikte Noor Fındık ve Gaffaro’yu fındık ihracatındaki büyük başarılarından dolayı kutladı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Giresun 2. OSB’miz büyüyor, 2. OSB’deki firmalarımız büyüyor, 2. OSB’miz ve firmalarımızla birlikte Giresun’umuz büyüyor. Giresun 2.OSB’miz yatırımcılarımızdan Yavuzkan Hazel Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliğince açıklanan 2022 yılı fındık ihracatı listesinde 3’üncü, Yavuz Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. 4’üncü olmuştur. Listede Noor Fındık 10’uncu, güzel ilçemiz Tirebolu’da ticaretini sürdüren Gaffaro Fındık da 14’üncü sırada yer almıştır. Fındık ihracatında Giresun’umuzun gururu olan firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.