Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’un transfer raporu

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da,

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Tolgahan Acar, Sergen Piçinciol, Mamadou Diarra, Erol Can Akdağ, Michal Nalepa, Sergio ve İbrahima Balde’nin sözleşmeleri devam ediyor.

Çotanaklar iç transferde; Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Hüsamettin Tut ve Caner Hüseyin Bağ ile yeniden anlaşma sağladı.

Yeşil Beyazlılar, dış transferde; Ukrayna’nın Dnipro takımından Brezilyalı stoper Douglas Silva Bacelar, Yeni Malatyaspor’dan sağbek Zeki Yavru ve Arnavutluk’un Partizani takımının 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Esat Mala ve Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk ile anlaşma sağladı.

Giresunspor Arjantinli stoper Lucas Mosoero ile de prensip anlaşması sağladı ancak bu oyuncu ailesiyle görüşüp son kararını verecek. Bu mevki için Kolombiyalı Alexis Pérez de gündemde. Solbek için eski Trabzonsporlu Emmanuel Mas gündeme geldi, bu mevki için Başakşehir’in oyuncusu Aziz Behich ile yapılan görüşmelerde ödeme konusunda anlaşma sağlanamadı.

Orta sahaya yerli olarak İstanbulspor’un takım kaptanı Onur Ergün, Fenerbahçe’den Muhammed Gümüşkaya, gurbetçi Hikmet Çiftçi ve Gaziantep FK’dan Furkan Soyalp, yabancı olarak Başakşehir’den ayrılan Guiliano, Sırp Uros Matic ve Hollandalı Flemming’in isimleri geçiyor.

Sağ kanat mevkisi için Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş’in Sivasspor’dan da öğrencisi olan Diabate düşünülmüştü ancak ücrette anlaşma sağlanamadı, bu mevkiye Galatasaray’dan Jesse Sekidika’nın kiralanması düşünülüyor, sol ön ve forvet transferinde de Kolombiyalı Harold Fabián Preciado ismi geçiyor.