Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’un toplam borcu 162 milyon lira

GZT Giresunspor Kulüp Başkanı

GZT Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, dün Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konuları değerlendirdi.

Kulübün ekonomik durumu hakkında bilgiler veren Karaahmet, Giresunspor olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve döviz kurundaki yükselişin de mali tabloyu daha olumsuz etkilediğini ifade ederek, desteğe ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Öncelikli hedeflerinin Giresunspor’u Süper Lig’de tutmak olduğunu aktaran Karaahmet; “Bu takımın karanlık bir çukura gitmemesi için çırpınıyoruz. Benim gücüm ve yapabileceklerim bu kadar. Gelin hep birlikte bu takımı Süper Lig’de tutalım, sezon sonunda kongre var, aday olan olursa da ben aday değilim” dedi.

TOPLAM BORÇ 162 MİLYON TL CİVARINDA

Giresunspor’un borcunu da açıklayan Karaahmet; “Yaklaşık 70 milyon eski borç ödedik. 80 milyon TL sezon sonuna kadar ödenmesi gereken borç var. Toplam borç 162 milyon TL civarında bunun 38’i kur farkından dolayı. Bu bütçeler ligde en az olan bütçedir. Oynadığımız takımlardaki 2-3 futbolcunun parasıdır” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Göztepe maçı hakkında da konuşan Karaahmet; “Göztepe maçını ölüm kalım maçı haline getirmeyin. Gereğinden fazla germenin anlamı yok. Şu ana kadar satılan bilet sayısı 900 ama bin tane polis gelecekmiş, gerek yok. Biz kendi kendimizi yeriz ama kimseye bir şey yapmayız. Çok önemli maç ama şu olursa bu olur havasına sokmayalım” ifadelerini kullandı.

Karaahmet, Giresunspor taraftarlarını Göztepe maçında desteğe beklediklerini de sözlerine ekledi.