Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresunspor’u tehdit edenler var!”

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Ben

Çotanakların Başkanı Karaahmet; “Ben susmayacağım, ben susarsam Giresunspor susar. Herkes her şeyi bilecek, bundan sonra gerekirse isim vereceğim. Benim kalıcı gelir çabama bile engel olmaya çalışanlar var.”

“GEÇMİŞTE KULÜBÜ ACIMASIZCA ZARARA UĞRATMIŞLAR”

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, uzun bir aradan sonra dün tesislerde basın toplantısı düzenledi. Yeşil beyazlı camiada yaşanan son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yapan Karaahmet, “Geçmişte kulübü acımasızca zarara uğratmışlar, buna kimsenin hakkı yok. Giresunspor’u tehdit edenler var, biz bunların altında kalmayız, haddini bildireceğiz, Giresunspor’a yapılanları asla karşılıksız bırakmayacağız. Bize kim bir adım atarsa baş tacı ediyoruz, sosyal medyalarımız en fazla takip edilen sayfalar, bir kuruş yardımlara bile teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız destek olmaya çalışıyor kendisine teşekkür ediyoruz, Valimiz de uğraşıyor ama Valimizin Giresunlu işadamlarından aldığı cevaplara üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

“OTOPARK KONUSUNDA YAŞANANLARI GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM”

Karaahmet; “Giresunspor’a kalıcı gelir sağlaması için otopark ihalesini aldık ancak bazı esnaflar şikâyet etmiş, sen dükkan alırken o yolu almadın, bu Ordu’da da Trabzon’da da aynı. Otopark ücreti 3 lira arkadaşlar, 3 lira ama yaşananları görünce üzülüyorum” dedi.

“BU ŞEHRİN YÜZDE 99’U GİRESUNSPORLU, YÜZDE 1’İ İRLANDALI”

“Bu şehrin yüzde 99’u Giresunsporlu, yüzde 1’i İrlandalı” diyen Karaahmet, “Biz yüzde 99’u mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Geldiğimiz noktada Allah bizi utandırmadı. Bu iş sadece parayla olmuyor, bize güvenen ve destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugünkü başarıda destek olan herkesin payı var. Dünyanın her yerinde Giresunspor konuşuluyor. Ben gurur duyuyorum. İş dünyasının Giresunspor’a sahip çıkması lazım. Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ediyorum, elinden geleni yapıyor ancak İstanbul’daki diğer Giresunlu başkanlar ya Giresunlu değiller ya da Giresunspor’un farkında değiller. Çünkü Giresunspor’un yanında değiller. Hangi makamdaysan bu şehrin ekmeğini yedin, 500 bin Giresunlunun oylarına talip oldun ve o makama geldin, şimdi destek zamanı. Benim formanın arkasında halen reklam yok. İşin gerçeği bu ve bu beni daha kamçılıyor, beni tanıyanlar bilir hiç bir işi yarım bırakmam. İnsanlar Giresunspor ile seviniyor, mutlu oluyor. İnsanlarımıza Giresunspor’un verdiği mutluluğu kimse veremez. Cumhurbaşkanımız sağolsun destek oldu peki bizimkiler neredeler? Sarıyer ve Beykoz belediye başkanları nereli? Bunlar rastlantı değil. Bu takım Akhisar’a gidecek, prim var, maaş var. Ben anlamıyorum nasıl olacak? Allah razı olsun Nurettin Bey’den her zaman arıyor, soruyor her şeyi yapıyor. Mesele bu işe sahip çıkmak olmalı. Giresunspor’un farkına varmalılar. Trabzonspor iyi, Orduspor kötü bir örnek yanı başımızda. İnşallah şehir olarak bizde iyiyi örnek alırız ve bunları aşarız” şeklinde konuştu.

“GİRESUNSPOR KONUSUNDA HERKES HER ŞEYİ BİLECEK”

Karaahmet; “Halkımızın desteği bizi ayakta tutuyor ama işadamlarından da aynı desteği bekliyoruz. Destek olanlara teşekkür ediyorum. Kaçanları affetmeyeceğim, ben susmayacağım, ben susarsam Giresunspor susar. Herkes her şeyi bilecek, bundan sonra gerekirse isim vereceğim. Benim kalıcı gelir çabama bile engel olmaya çalışanlar var. Trabzonspor’un dünya kadar kalıcı geliri var. Bizimkiler ise elimizden alınmış. Bunlar bilinsin. Takım olarak ligde iyi bir gidişatımız var. Bu iş inşallah böyle devam eder ve sezon sonunda düşlediğimiz yere şehir olarak geliriz. Şampiyonluk lafını hiç ağzıma almadım, inşallah ilk yarı ligde kalmayı garantileriz” ifadelerini kullandı.

“GİRESUNSPOR İÇİN ALİ KOÇ’LA BİLE TARTIŞTIM”

Kalıcı gelir kaynakları konusundaki gelişmeleri de değerlendiren Karaahmet; “Akaryakıt istasyonu gitti, herkes biliyor ben mücadeleyi verdim, Ali Koç ile bile tartıştım Giresunspor’un hakları için. Ben burada olduğum sürece isteyeceğim çünkü buranın başka şansı yok. Halen içim yanıyor, bir problem var biliyorum, konu mahkemelik ve süreci takip ediyorum. Vicdanlar kabul etmiyor çünkü yaşananları bu yüzden işiniz rast gitmez. O yer benim olsa ben; ‘paramı verin, alın’ derdim” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK MÜDÜRÜ OLSAM GÖREVİ BIRAKIRDIM”

Karaahmet; “Store tırı söz verdik yaptık. Kantin ihalesini Sağlık Müdürüne anlattık, bize; ‘ihaleye çıktık’ dedi. Pandemi sürecinde çözümü vardı, örneği vardı ama; ‘biz böyle yapacağız’ dediler. Laf geçiremedik, ihaleye çıktılar ve yüzde yüzü Giresunspor’a ait şirket kurduk kantin ihalesi için ama Türkiye’nin bir ucundan gelip astronomik rakam verip ihaleyi aldılar. Sonra ortalık yıkıldı, bu gayet doğal! Çünkü insanların mutluluğunu çaldılar, ben bugün Sağlık Müdürü olsam görevi bırakırdım. İnsanlar neler yazdılar. Kimse yalandan topu taca atmasın, kimse Giresunspor’a destek oldu diye sorgulanmadı bu şehirde, verilen destek kulübe ulaşmayınca sorgulandı birileri. Bizi seyyarcı yaptılar, store dorsesini kantinin karşısına çekti arkadaşlar, Giresunspor dorsesi orada, bakalım neler olacak” dedi.

“ALT YAPIYA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuşmasında alt yapıya özel bir parantez açan Karaahmet; “Alt yapıya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu takımın kaptanı Giresunlu olacak, Giresunlular oynayacak, Giresunlu hocalar a kadroda görev yapacak dedik ve dediğimizi yaptık. Seneye nerede oynarsak oynayalım Giresunlu sayısı iki katına çıkacak. Hak eden, çalışan a takımda mükafatını almaya devam edecek” şeklinde konuştu.