Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da plan değişti

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Koronavirüs

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında takımımızın yeni toplanma tarihini 3 Nisan Cuma olarak belirledik. Yaşanacak gelişmelere göre toplanma tarihimiz yine değişebilir” dedi.

TFF 1. Lig ekibimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, koronavirüs salgını tehdidi nedeniyle alınan tedbirlerin Giresunspor’un planlarında da değişikliğe yol açtığını ifade etti.

Akgün, gazetemize yaptığı açıklamada, “Daha önce takımımızın 30 Mart Pazartesi günü Giresunspor Tesisleri’nde toplanacağını ve oyuncular ile personellere sağlık testi yapılacağı açıklanmıştı. Bu test sonuçlarına göre de Salı günü çalışmalara başlanacağı belirtilmişti. Ancak yaşanan son gelişmelerin ardından toplanma tarihimizi şimdilik 3 Nisan Cuma gününe erteledik. Önümüzdeki günlerde yaşanması muhtemel yeni gelişmelere göre toplanma tarihimizi yeniden gözden geçirebiliriz. Şuanda tek temennimiz koronavirüs salgını tehdidi nedeniyle yaşadığımız bu olağanüstü günlerin son bulması ve tehdidin bir an önce bertaraf edilerek herkesin normal hayatına dönmesidir” şeklinde konuştu.