Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da her şey yolunda

Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak:

Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak: “Yeni transferler yavaş yavaş gelmeye başladı, eksiklerimizin hepsini tamamlayacağız”

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada hazırlıklarına Antalya Belek’te devam eden GZT Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Nahid Yamak önemli açıklamalarda bulundu. Kampta imkanlarının çok güzel olduğunu söyleyen Yamak, “Sahalar güzel. İyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Her şey yolunda. Milli takımlarda olan oyuncularımız vardı, onlar katıldı. Katılacak olanlar var. Bir iki eksiğimiz vardı. Yavaş yavaş buraya yeni transferler katılmaya başladı. Şimdilik her şey yolunda. Önümüzdeki hafta Konyaspor’la oynayacağız. Burada kampı bitirdikten sonra direkt Konya’ya geçeceğiz zaten” dedi.

Takımın transferleri ile ilgili konuşan Yamak, “Yeni transferimiz, on numaramız, Jean Pyerre geldi. Oyuncumuz Brezilya’dan dün gece kampımıza katıldı Pierre. Genellikle on numara pozisyonda bir oyuncumuz. Yani bizim sayı olarak da eksiklerimiz oldu. Afrika Kupası’ndan dolayı örneğin orta sahada çok sıkıntı çektik. Erol Can Akdağ çapraz bağlarını kopardı. Oralarda eksiklerimiz oldu. Şimdi eksiklerimiz için hocamızla görüşüyoruz. Bizim birinci, ikinci bölgemiz aslında bayağı bir dolu ve oyuncularımız da gayet iyi gidiyor. Ama farklı yerlerde eksik olan yerlerimiz olursa tamamlayacağız. Bunu birazcık da milli takım dönüş, oyuncuların performansları, durumları sakatlıklarda malum zaten çok geniş bir kadromuz yok. Dar bir kadroyla çıkıyoruz. Burada eksik olan sayı olarak da eksik olduğumuz var. Oraları tamamlayacağız” diye konuştu.