Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da büyük kriz!

Alacakları geciken Giresunsporlu futbolcular

Alacakları geciken Giresunsporlu futbolcular dün antrenmana çıkmadılar.

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı! Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, hafta başından bu yana İstanbul’da kaynak arayışlarını sürdürürken Giresunsporlu futbolcular dün alacakları geciktiği için takım halinde antrenmana katılmadı. Giresunspor Yönetiminin futbolcuları ikna edebilmek için yaptığı görüşmelerden de olumlu bir sonuç çıkmayınca dünkü antrenman iptal edildi.
Giresunspor’da yaşanan bu şok gelişme yeşil beyazlı camiada büyük tepkilere yol açtı. Türkiye’deki bütün kulüplerin durumu ortadayken ve yaşanan ekonomik sorunlara rağmen hiçbir kulüpte şu ana kadar böyle bir olay yaşanmamışken Giresunsporlu futbolcuların alacakların bahane ederek antrenmana çıkmamaları sert eleştirileri de beraberinde getirdi.
Öte yandan sezon başından bu yana Giresunspor’a kendi cebinden 10 milyondan fazla ödeme yapan Çotanakların Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren’in, yaşanan durumdan çok büyük bir üzüntü duyduğu ve İstanbul’daki görüşmelerini iptal edip dün gece Giresun’a geldiği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüpten bugün konuyla ilgili detaylı açıklama yapılması bekleniyor.