Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’a desteklerimiz sürecek

Milletvekili Aydın; “Her zaman

Milletvekili Aydın; “Her zaman Giresunspor’un yanındayız ve Giresunspor’un yanında durmaya devam ediyoruz.”

“GİRESUNSPOR İÇİN 200 MİLYONLUK YATIRIM YAPILDI”

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, TFF 1. Lig’de ilk yarıyı lider bitiren Giresunspor’un başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Giresunspor’un sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyebilmesi için yeşil beyazlı kulübe her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizen Aydın, dün Giresun Gazeteciler Derneği’nde kendisine sorulan bir soru üzerine yaptığı açıklamada; “Giresunspor’un bugünlere gelmesinde yönetimler kadar bu yürüyüşü sağlayan herkesin büyük payı var. Bizde Giresunspor’umuzun başarısı için her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Giresun’a devlet en son 200 milyonluk yatırım yaptı Aksu’ya Giresunspor için. Her zaman Giresunspor’un yanındayız ve Giresunspor’un yanında durmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“ATATÜRK İSMİYLE HİÇBİR DERDİMİZ YOK, OLAMAZDA”

Yeni stada Atatürk ismi verilip verilmemesi konusunda da görüşleri sorulan Milletvekili Aydın; “Atatürk ismiyle asla bir derdimiz veya sorunumuz yok, olamazda. Yeni stada Atatürk ismi de verilebilir. Bunda hiçbir sıkıntı görmüyoruz. Diğer taraftan yeni stadımız ihaleye çıkarken Çotanak Spor Kompleksi olarak projelendirildi. Sonuçta çotanakta başımızın tacı fındığımızın simgesi… Bu konuyu farklı yerlere çekmenin hiçbir anlamı yok” ifadelerini kullandı.