Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor yeni yıla mutlu ve umutlu girdi

Çotanakların başarılı teknik adamı

Çotanakların başarılı teknik adamı Hakan Keleş; “Biz buraya yıllardır süren Süper Lig hayalinin son bulması inancı ile geldik. Bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı hep birlikte bu şehre armağan edeceğiz.”

“ÇIKIŞIMIZI YENİ YILDA DA SÜRDÜRECEĞİZ”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, “TFF 1. Lig’de son haftalara damga vurmuş bir takımız. Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız elinden gelen her şeyi ortaya koyuyorlar. Giresunspor sahada mutlak galibiyet inancı ile mücadele eden bir takım. Her maça aynı disiplin ve kararlılıkla hazırlanacak ve var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Ligde oynadıkları 16 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 32 puana yükselerek Giresunspor’un kendi rekorunu kırma başarısını elde ettiklerini söyleyen Keleş, “Biz sezon başında hedefimizi Süper Lig olarak belirledik. Bu doğrultuda yoğun bir programda inanılmaz şekilde mücadele ettik. Bu istek ve mücadele ruhu da üst üste gelen bir başarının sahaya yansıması oldu. Burada özellikle oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Biz iyi bir takımız. Bunu iyi çalışmanın yanı sıra takım içerisinde oluşturduğumuz aile ortamına da borçluyuz. Bu sezon yeni ve sıfırdan bir takım kurduk. Tabi ki bunun zorlularını da gördük. Ancak bu durumu kısa sürede lehimize çevirerek istediğimiz takımdaşlık ruhunu elde ettik. Buradan tekrar oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum. Geçirdiğimiz 16 hafta boyunca kime ne görev verdiysek layıkıyla yerine getirdi. İyi bir ivme yakaladık. Bu iyi gidişatı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” dedi.

“CAMİA OLARAK HEDEFE KİLİTLENDİK”

İlk yarının son maçında konuk edecekleri Tuzlaspor maçına da galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını belirten Keleş, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Akhisarspor maçı elbette bizim için çok önemliydi. Ancak şuan önümüzde ligin iddialı takımlarından Tuzlaspor ile oynayacağımız karşılaşma var. Burada verilen mücadelenin 3 puandan daha fazlası olduğunu biliyoruz. Biz maçtan maça düşünüp, konsantrasyon olarak hep üst seviyede olmayı amaçlıyoruz. Bu sebeple oynayacağımız Tuzlaspor karşılaşmasına da aynı disiplinle hazırlanıyoruz. Giresunspor taraftarının bizden bir isteği var. Biz bu olayın ciddiyetinin farkındayız. Bu zamana kadar taraftarımızı mahcup etmedik. Bütün amacımız hedeflediğimiz, özlediğimiz Süper Lig’e ulaşmak. Bu doğrultuda çok emek harcıyor, çok çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

“ŞİMDİ DAHA FAZLA DESTEK OLMA ZAMANI”

Takımın içinde bulunduğu zor günlerde daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Keleş, “Yönetimimizin takım için gösterdiği çabayı görüyoruz. Bunun için başta başkanımız olmak üzere hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu şehrin taraftarları el ele vererek takımını Süper Lig’e çıkartmak için her türlü gayreti gösteriyor. Onların bize olan inancını, gayretini gördükçe bizler daha çok gayret ediyoruz. Biz buraya yıllardır süren bir hayalin son bulması inancı ile geldik. Bu inançla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle sezon sonunda hedeflediğimiz başarıyı hep birlikte bu şehre armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.