Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor telafi peşinde

Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi

Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Çoban; “Adana Demirspor deplasmanında kaybettiğimiz puanları Altay’ı yenerek telafi etmek amacındayız”

 Adana’da hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden Çoban, yaptığı açıklamada; “Geçen sezon Süper Lig’e yükselen iki takımı karşı karşıya getiren maçta, Adana Demirspor’a deplasmanda 1-0 yenildik. Adana’da iyi bir oyun ortaya koyduk ancak yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Maçın uzatma dakikalarında yediğimiz çok talihsiz bir golle de rakibimize mağlup olduk. Adana’da aldığımız şanssız yenilgi ile 3 maçlık galibiyet serimiz bittiği için üzgünüz.” dedi.

“YENİ BİR ÇIKIŞ PEŞİNDEYİZ”

Çoban, Altay maçıyla birlikte yeni bir çıkışa geçmek istediklerini vurgulayarak sözlerini, “Şimdi önümüzde Altay karşılaşması var. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Cuma akşamı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu zorlu 90 dakikayı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanıp hem Adana’da kaybettiğimiz puanları telafi etmek hem de yeni bir çıkış başlatmak istiyoruz” diyerek tamamladı.