Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor seri peşinde

Çotanakların teknik patronu Keleş,

Çotanakların teknik patronu Keleş, Samsunspor maçında elde ettikleri galibiyete İstanbulspor karşılaşmasında yeni bir halka daha eklemek istediklerini ifade etti

“ÖZGÜVENİMİZİ TEKRAR KAZANDIK”

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, 28. Hafta’da İstanbulspor ile oynayacakları karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi. Yeni bir galibiyet serisi yakalamak istediklerinin altını çizen Keleş; “Ligde 12 maçlık rekor kıran bir serimiz oldu, bu maçlarda sadece 1 tane gol yemiştik ve 16 maçlık da bir yenilmezlik serimiz vardı. Ardından bir düşüş yaşadık. Evet, sıkıntılı bir dönem yaşadık ancak bu durumu Samsunspor maçı ile atlattığımızı düşünüyorum. Elde ettiğimiz galibiyet ile özgüvenimizi tekrar kazandık. Şimdi yeni bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

“KENDİ OYUN FORMATIMIZA GERİ DÖNDÜK”

Keleş;  “Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor karşılaşmalarında aldığımızı mağlubiyetlerimiz oldu ancak çokta kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Sadece mevcut puan farkını korumak ve biraz daha rahatlamak istiyorduk. 12 maçlık seri yakaladığımız dönemde oyun stilimizi oturtmuştuk, bunun biraz dışına çıkınca beklediğimiz sonuçları elde edemeyerek, sıkıntılı bir süreç yaşadık. Puan farkını açmamız ve moral olarak kendimize gelmemiz açısından Samsunspor maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oyun sergilemek zorundaydık. Belirli bir oyun formatımız vardı ve ona tekrar geri döndük, maç esnasında yaşanan kırmızı kartlar bize büyük bir avantaj sağladı ve bizde bu avantajı en iyi şekilde değerlendirdik. Hak ettiğimiz bir 3 puandı ve bunu başardık” diye konuştu.

“BİR AN ÖNCE ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Keleş; “Önümüzde ligin önemli takımlarından bir tanesi olan İstanbulspor ile oynayacağımız bir maçımız var. Milli takım arasında olmamız sebebiyle bu arada oluşan zamanı en iyi şekilde değerlendirdik. Tek amacımız İstanbulspor karşılaşmasından 3 puan alan taraf olmak. Bu maçı da aldığımız takdirde yeni bir seriye devam edip, puan farkını açmak ve bir an önce üst lige çıkmak istiyoruz. Futbolda kazanmak olduğu kadar kaybetmek te var ancak şehir olarak her zaman Giresunspor’un, bizim yanımızda oldular. Biz iyi sonuçlar aldığımızda yanımızda oldukları gibi kötü sonuçlar aldığımızda da bizi desteklediler. Hiçbir şekilde bize olan inançlarından şüphe etmediler. Başkanımız, taraftarımız, basınımız, yönetimimiz, çalışanlarımız herkes bize inandı, güvendi ve destekledi. Biz büyük bir birliktelik yaşıyoruz, çünkü bu şehirde 44 yıllık bir özlem var ve bu özlemin bitmesini herkes istiyor” şeklinde konuştu.

“10 PUAN SÜPER LİG’E TAŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Keleş; “Ligde rakiplerimizi analiz ediyoruz, bu ligde her takım puan kaybedebiliyor. Önemli olan rakiplerimizin kaybettiği puanlar. Biz şuan ligde lider konumdayız. 3. veya 4. sırada yer alan takımların kalan maçlarda 5 ila 6 puan arasında bir puan kaybı yaşayabileceklerini düşünüyorum. Buda yaklaşık 65 ila 66 puana denk geliyor. Biz şuan 56 puandayız, 10 puan daha aldığımız takdirde 1. veya 2. olarak bir üst lige çıkabileceğimizi düşünüyorum” dedi.