Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor moral depoladı

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde Fenerbahçe maçı öncesi yemek organizasyonu düzenlendi. Giresunspor’a duyulan güven yinelendi, birlik beraberlik mesajları verildi.

Giresun Valisi Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde önceki akşam gerçekleştirilen yemeğe; GZT Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, GZT Giresunspor Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik direktör Hakan Keleş ile yeşil beyazlı ekibin futbolcuları katıldı.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Vali Ünlü, organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, “Şehrimizin göz bebeği, Giresunspor’umuzun onuruna düzenlediğimiz tanışma ve dayanışma yemeğinde kulüp yöneticilerimizle, teknik heyetimizle ve futbolcularımızla bir araya geldik ve kendilerine şehrimize yaşattıkları şampiyonluk için teşekkür eder, Süper Lig’de başarılar diliyoruz.” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da, düzenlenen moral organizasyonunda yaptığı açıklamada, “Mücadeleci futbolu ile gelecek haftalarla ilgili hepimizi biraz daha heyecanlandıran Giresunspor’umuzun moral ve destek yemeğinde başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Giresunspor’umuzun bu zamana kadar hep yanında olduk, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

GZT Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet ise düzenlenen organizasyondan ötürü mutlu olduklarını dile getirerek, “Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü’nün Giresunspor’umuz için verdiği moral yemeğinde buluştuk. Katılım gösteren ve başarı dileklerini ileten Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Jandarma Bölge Komutanımıza, Belediye Başkanımıza ve Mülki İdari amirlerimize teşekkür ederim.” cümlelerine yer verdi.