Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor konya yolcusu

Çotanakların teknik patronu Keleş:

Çotanakların teknik patronu Keleş: “Konyaspor maçına yoğun bir tempoyla hazırlandık, inşallah en iyi sonucu alacağız.”

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, lige verilen 10 günlük milli maç arası sebebiyle gittiği Antalya’da kamp çalışmalarını ve yarın deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Hakan Keleş yönetiminde yapılan son antrenman sonrası bugün yola çıkılarak Konya’ya gidilecek. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Keleş, “Bildiğiniz üzere Karadeniz ve Giresun’da hava şartları bu tarz kamp yapmaya pek müsait değil. Burası daha uygundu zaten birçok takımda burada hazırlıklarını tamamladı. Bizim de Titanic Otel zaten evimiz gibi, sağolsun yöneticimiz Muzaffer Aygün bize her zaman kapılarını açıyor ve en iyi imkanları sağlıyor. Çok iyi bir şekilde çalıştık, iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Alınabilecek güzel bir sonuçla birlikte Giresun’a dönmeyi istiyoruz. Yeni transferimiz Jean Pyerre de son günlerde kampımıza katıldı ve çalışmalarını sürdürdü. 1-2 oyuncu daha gelecek” cümlelerine yer verdi.

“PYERRE’DEN UMARIM İSTEDİĞİMİZ VERİMİ ALABİLİRİZ”

Uzun uğraşlar sonucu Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio takımında forma giyen Jean Pyerre’yi kadrosuna katan ve büyük beklenti içerisinde olan GZT Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş, oyuncunun çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi. Keleş, oyuncuyla ilgili açıklamasında, “Defans anlamında zaten pek bir sorunumuz yoktu. Ofansif ağırlıklı transferler yapacağız. Pyerre’yi aldık, kenar oyuncusu ve santrafor alacağız. Takıma katkı sağlayacağına inancım tam. Uyum sürecini anlattıktan sonra inşallah isteklerimizi sahaya yansıtır.” ifadelerini kullandı.

“OKAN DEFTERİ KAPANDI DİYEBİLİRİM”

Keleş son olarak, kaleci Okan Kocuk defterinin Galatasaray’ın kaleci transferi yapmasıyla birlikte büyük ölçüde kapandığını söyleyerek, “Galatasaray son zamanlarda Okan’ı resmi olarak istemişti fakat yeni bir kaleci transfer ettiler. Bu saatten sonra bu konunun tamamen kapandığını söyleyebilirim. Biz de zaten Okan’ın gitmesi halinde karşılığında oyuncular istemiştik fakat zaten Okan’ı göndermek istemiyorduk” dedi.