Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor, kaçan galibiyete yanıyor

Kurt; “Gaziantep deplasmanından 3

Kurt; “Gaziantep deplasmanından 3 puan ile dönemediğimiz için üzüntülüyüz”

GZT Giresunspor Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, Gaziantep deplasmanından 1 puanla döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.

Rakipleri karşısında 3 puanı hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ancak maçın uzatma dakikalarında bireysel hatadan kaynaklanan bir gol yiyerek galibiyeti kaçırdıklarını ifade eden Kurt; “Futbol hata affetmiyor. Gaziantep deplasmanında maçın başından sonuna kadar oyuna halim olan, pozisyonlara giren taraftık. Oyunun kontrolü hep bizdeydi. Bir golümüz ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı, bir topumuz da direkten döndü ama baskımız sonucunda organize bir atakta golü bulup 1-0 öne geçtik. Rakibimize pozisyon vermediğimiz karşılaşmanın uzatma dakikalarında ceza sahamıza gelen uzun bir topta kaleci defans anlaşmazlığında kalemizde golü gördük ve müsabaka 1-1 sona erdi. Galibiyet hakkımızdı ve 3 puana çok yaklaşmıştık ama olmadı. Bu önemli müsabakadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldığımız için üzgünüz” dedi.

Antep maçını geride bırakıp Antalyaspor karşılaşmasına odaklandıklarını ifade eden Kurt; “Bu hafta sahamızda Antalyaspor’u ağırlayacağız. Gaziantep maçından gerekli dersleri çıkartıp önümüze bakmamız lazım. Takımımızın ortaya koyduğu iyi futboldan memnunuz. 4 maçtır kaybetmiyoruz ve her hafta daha iyi futbol ortaya koyuyoruz. Antalyaspor maçının hazırlıklarına salı günü başlayacağız. Her maça olduğu gibi Antalyaspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.