Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRESUNSPOR İDDİALI

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Giresunspor’un

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Giresunspor’un ismini Süper Lig’e altın harflerle yazdıracağız inşallah”

“TARAFTARLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”

Giresunspor’un Asbaşkanı Sinan Akgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada, takımın devam eden Erzurum Kampı, yeni sezon planlamaları ve transferlere dair bilgiler verdi. Akgün, “Geçtiğimiz sezonu büyük bir zafere imza atarak şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig’e çıktık. Bu seneki hedefimiz de Giresunspor’u önce kalıcı bir şekilde ligde tutabilmek. Biz geçen sene bir sistem üzerinde durarak, hocamıza, ekibimize, futbolcularımıza güvenerek şampiyon olduk. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bu yıl da sistemli bir şekilde gerek transferlerimizi, gerek diğer planlamalarımızı yapıp; Giresunspor’un ismini Süper Lig’e altın harflerle yazdıracağız inşallah” dedi.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Taraftarların merakla beklediği transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akgün, “Transfer çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Önümüze gelen isimler var, izlediğimiz ve araştırdığımız isimler var. Transfer ciddi bir iştir, aceleye gelmez. Bugün biz acele ederek 20 tane oyuncu alırız almasına ama bu takımın geleceğini yakmış oluruz. O yüzden sakin sakin, takıma faydalı olabileceğini düşündüğümüz oyuncuları; maliyetlerini de göz önünde bulundurarak kadromuza katmaya devam edeceğiz” dedi.

“KOMBİNELERE YOĞUN İLGİ BEKLİYORUZ”

Yeni sezonda takımını Süper Lig’den izleyecek olan taraftarlara mesaj gönderen Akgün, “Takımımız 44 yıl aradan sonra Süper Lig arenasında boy gösterecek. Geçtiğimiz günlerde TFF’de seyircilerin yüzde elli kapasiteyle alınacağı yönünde talimat vermişti. Bu talimat gereği de Çotanak Spor Kompleksi’nde 11 bin civarında taraftarlarımızı ağırlayacağız. Zorlu bir sezon geçeceğini şimdiden tahmin ediyor, görebiliyoruz. Bu yüzden 12. adam dediğimiz taraftarlarımızı yanımızda bekliyoruz. Onlar bu takımın olmazsa olmazlarıdır. Herkes kombinesini alıp takıma destek vermelidir” dedi.