Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor gelecekten umutlu

TFF 1. Lig temsilcimiz

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, ligde oynadıkları son iki maçta elde ettikleri iki galibiyetle iyi bir ivme yakaladıklarını ve milli aranın ardından ligdeki bu iyi gidişatlarını sürdürmek amacında olduklarını söyledi.

Balıkesirspor ve Menemenspor karşısında kaybettikleri puanları Bursaspor ve Boluspor maçlarını kazanarak bir nebze olsun telafi ettiklerini hatırlatan Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “TFF 1. Lig’de 4 hafta geride kaldı. Giresunspor olarak oynadığımız 4 karşılaşmada; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Aldığımız tek yenilgiyi de lisans problemi nedeniyle gençlerden oluşan kadromuzla çıkmak zorunda kaldığımız Balıkesirspor müsabakasında aldık. As kadromuzla oynadığımız 3 maçta ise; 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladık. Yeni bir takım olmamıza rağmen genel itibariyle bakıldığında geçiş sürecini en az kayıpla atlattığımızı söyleyebiliriz” dedi.

Ligin çok uzun bir maraton olduğuna dikkati çeken Kurt; “Daha yolun başındayız. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Bu zorlu maratona elimizde olmayan sebeplerle belki istediğimiz gibi başlayamadık ama çok çabuk toparlandık. Üst üste iki maçımızı kazanıp hem moral depoladık hem de özgüven kazandık. Lige verilen milli arada eksiklerimizi gidermek anlamında bizim için iyi bir fırsat oldu. Bu arayı Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı oynayarak değerlendireceğiz. Aranın ardından deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bursaspor ve Boluspor maçlarında yakaladığımız çıkışı Ankaraspor maçında da sürdürüp, üst sıralara doğru tırmanışımızı devam ettirmek amacındayız. Rakip ayrımı yapmadan her maçımıza galibiyet parolasıyla hazırlanmayı sürdüreceğiz. Toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp sezon sonunda Giresunspor’u hak ettiği noktaya taşımaya çalışacağız. Bu süreçte şehrin tüm dinamiklerinin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.