Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor evinde 3’te 3 peşinde

Sahasında oynadığı son iki

Sahasında oynadığı son iki maçı kazanan Çotanakların Asbaşkanı Usta, “Osmanlıspor’u da devirip, içeride 3’te 3 yapmak amacındayız” dedi.

Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, Keçiörengücü deplasmanından her türlü olumsuzluğa rağmen puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hafta sonu oynanan zorlu 90 dakikada Murat Akça’nın sakatlandığını, Ahmet Kesim’in de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldığını hatırlatan Usta, “Deplasmanda alınan her puan tabi ki çok önemlidir ancak 10 kişi tamamladığımız Keçiörengücü deplasmanında alınan 1 puanın çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Şimdiki hedeflerinin Osmanlıspor maçını kazanmak olduğunu ifade eden Usta, “Ligde oynadığımız son 2 maçta 4 puan topladık. Kendi evimizde oynadığımız son 2 maçı da kazanmayı başardık. İç sahadaki bu iyi gidişatımızı cumartesi günü oynayacağımız Osmanlıspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Rakibimizi yenip kendi evimizde 3’te 3 yapmak ve çıkışımızı sürdürmek amacındayız. Bu önemli müsabakada bütün taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.