Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor affettirecek

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Samsunspor

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Samsunspor ile oynayacağımız final niteliğindeki maçtan güzel bir skorla ayrılıp, son üç maçta üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirmek amacındayız.”

GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, ligde oynadıkları son üç maçtan puansız ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Altay, Ümraniye ve Bandırma maçlarında tüm kredilerini kullandıklarını ifade eden Akgün; “Çok zorlu bir maç trafiğinden geçiyoruz. 16 maçlık yenilmezlik ve 12 maçlık galibiyet serimizin ardından oynadığımız son üç maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Altay, Ümraniye ve Bandırma karşılaşmalarını puansız kapatarak kredilerimizi tükettik” dedi.

Samsunspor maçıyla birlikte önlerine yeni bir sayfa açmak amacında olduklarına dikkat çeken Akgün; “Şimdi önümüzde Samsunspor ile oynayacağımız derbi maçı var. Bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Zorlu müsabaka öncesi bütün hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Tam anlamıyla final niteliğindeki bu karşılaşmayı yeni bir serinin başlangıcı olarak görüyoruz. 6 puan değerindeki kritik müsabakadan iyi bir skorla ayrılıp, son üç maçta üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirmek ve zirve yürüyüşümüzü devam ettirmek istiyoruz. Bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.