Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor 3’te 3 peşinde

Tekbaş; “Boluspor ve Eskişehirspor

Tekbaş; “Boluspor ve Eskişehirspor galibiyetlerine çarşamba günü evimizde oynayacağımız Keçiörengücü maçında yeni bir halka daha eklemek istiyoruz.”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’un Taraftarlardan Sorumlu Yöneticisi Uğur Ali Tekbaş, Boluspor ve Eskişehirspor galibiyetleriyle yeniden iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

Üst üste aldıkları iki galibiyetle üzerlerindeki baskıdan kurtulduklarını ve özgüven tazelediklerini ifade eden Tekbaş, “Son iki maçımızda 6 puan toplayarak yeni bir çıkış başlattık. Elde ettiğimiz galibiyetlerin önemi çok büyük. Çünkü hem Boluspor hem de Eskişehirspor bulundukları konum itibariyle çok zorlu rakiplerdi ve bu biz bu iki maçı da kayıpsız geçmeyi başardığımız için mutluyuz” dedi.

Giresunspor’un ilk 6 hedefi doğrultusunda bu galibiyetlerin devamını getirmeleri gerektiğine dikkati çeken Tekbaş, “Şimdi önümüzde Keçiörengücü maçı var. Rakibimizi çarşamba günü kendi sahamızda ağırlayacağız. Keçiörengücü maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Keçiörengücü karşılaşmasını da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Taraftarlarımızın da desteğiyle Keçiörengücü engelini de kayıpsız geçip, play-off potasına doğru önemli bir adım daha atmak amacındayız. Bütün taraftarlarımızı çarşamba günü Atatürk Stadı’na desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.