Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor, 11 Mayıs’ta sahaya iniyor

Futbol Federasyonu’nun, ligleri 12

Futbol Federasyonu’nun, ligleri 12 Haziran’da başlatıp Temmuz sonunda bitirilmesini planlamasından sonra tüm kulüpler tek tek top başı yapmaya başladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süreden beri ev çalışmalarını sürdüren ve saha idmanları için birkaç kez rötar yapmak zorunda kalan Giresunspor’un, 12 Haziran’da başlaması planlanan lig için 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren sahaya ineceği açıklandı.

Futbol Federasyonu’nun, ligleri 12 Haziran’dan itibaren başlatıp Temmuz sonunda bitirilmesini planlamasından sonra, tüm kulüpler saha çalışmalarını başlatırken; 11 Mayıs’ta kendi tesislerinde toplanacak olan Giresunspor’un, kamp ve idman dönemini evinde yapacağı kaydedildi. Daha önce 5 Mayıs’ta sahaya ineceği bildirilen Yeşil-Beyazlı ekibin, son bir rötarla bu tarihi 11 Mayıs olarak belirlediği açıklandı.

Giresunspor Kulübü As Başkanı Sinan Akgün, ligin geri kalan haftaları için takımın Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde saha çalışmalarına başlayacağını belirterek, camia olarak hedeflerinden sapmadıklarını ve 12 Haziran’a kadar olan bölümde tüm hazırlıklarını yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Bu arada, her takımda olduğu gibi, Giresunspor’da da görülen ekonomik kriz nedeniyle sıkıntıya düşeceklerini bildiren teknik adam Kutlu, bu sorunun çözümlenememesi halinde bunun sonuçlarının sahaya da yansımasından endişeli olduğunu kaydetti.

BAŞKAN EREN: “SIKINTILARI AŞMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Öte yandan, Giresunspor Kulübü Başkanı Ali Sacit Eren, yaşanan süreçteki belirsizliğin en kısa zamanda ortadan kalkmasını temenni ettiklerini bildirerek, “Biz, Giresunspor olarak şartlar uygun olursa, liglerin normal şekilde tamamlanmasından yanayız. Bu konuda ilk günkü düşüncemiz neyse, şu anki düşüncemiz de odur. Bu görüşümüzde herhangi bir değişiklik yok, ancak federasyon ligler oynanmayacak derse, buna da saygı duyarız ve bu karara da uyarız” dedi. Kulüpte baş gösteren ekonomik sıkıntı nedeniyle de zor durumda kaldıklarını kaydeden başkan Eren, içine düştükleri sıkıntıların atlatılması için de geceli-gündüzlü çaba sarfettiklerini belirterek, Giresunspor’un lige hedefi doğrultusunda hazırlanacağını sözlerine ekledi.