Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’a umut oldular

Giresun Vakfı, Giresun Deniz

Giresun Vakfı, Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz vasıtasıyla 4 ayda Giresun’un 16 ilçesinde 227 ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak 461 bin 750 liralık nakdi yardım, 163 bin 389 lira da ayni yardım olmak üzere toplamda 625 bin 389 lira yardımda bulundu.

2 MİLYON 500 BİN TL’LİK YARDIMDA BULUNULDU

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Giresunspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’ın ofisinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada; “Giresun Vakfı olarak 500 talebeye burs veriyoruz. 2 bin 500 aileye pandemi döneminde gıda yardımı yaptık. Afet döneminde en ücra köşelerde 227 aileye ulaştık, ihtiyaçlarını karşıladık. Toplam 625 bin 389 TL yardım yaptık. 150 adet tablet dağıtıyoruz. Verdiğimiz burslarla birlikte 2 milyon 500 bin TL yaklaşık yardım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

GİRESUN’A KATKIDA BULUNMAK ÖNCELİĞİMİZ

Giresun’a her alanda destek olmaya çalıştıklarını aktaran Dokumacı; “Giresunspor’a da destekte bulunacağız. Giresun Vakfı olarak asıl amacımız Giresun’un 10-20 yıl sonrasının planlanması noktasında çalıştaylar yapmak, geleceğe yönelik adımlar atmak. Fındığın katma değerini arttırmaya yönelik düşüncelerimiz var. Giresun’umuzun marka değerini arttırmak için çalışmalarımız var. Lobicilik faaliyetleriyle Giresunlu gençlerimize ışık tutabilmek önceliğimiz var. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

SÖZ SAHİBİ GİRESUNLU GENÇLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Giresun Vakfı Başkan Yardımcısı Hakan Yılmaz, en önemli önceliklerinin ülke ve dünya genelinde söz sahibi, eğitimli Giresunlu gençler yetiştirmek olduğunu kaydetti. Yılmaz, “Giresun Vakfı olarak bu ülkeye en iyi şekilde hizmet edecek Giresunlular olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız ilerleyen süreçte de hız kesmeden sürecek” dedi.