Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“GİRESUN’A İHANET ETMEYİN!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Avukat Müjdat Öz, “Bu şehrin acilen istihdam yaratacak projelere ihtiyacı var” dedi.

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, devletin önce kendi fabrikasını çok küçük bir bedelle sattığını, ardından çok yüksek bir bedel ödeyerek geri aldığını, bu uygulamanın ne yazık ki Giresun’da yaşandığını ifade eden İl Başkanı Öz, Cuma günü SEKA Aksu Kağıt Fabrikası arsasına temeli atılacak olan Çotanak Arena ve Havuz projesine vurgu yaparak; “Sürekli göç veren, esnafın ve iş adamlarının bir bir kepenk kapatmak zorunda kaldığı, icra dosyalarının her yıl kat kat arttığı, işsizliğin birçok kente göre daha yüksek oranda olduğu Giresun’umuzda Cuma günü temeli atılacak olan projenin stadyum değil, fabrika olması gerekirdi” ifadelerine yer verdi.

Başkan Öz, Giresun 19 Eylül Kapalı spor salonu, Giresun Atatürk stadyumu ve Yüzme havuzu arsası hakkında kamuoyunda çok ciddi iddiaların dolaştığını, MHP olarak bu iddiaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Müjdat Öz sözlerine şöyle devam etti; “Çotanak Arena projesi tamamlandığında, mevcut stat arsasının ve komşu arsalarının TOKİ tarafından AVM’ye dönüştürüleceği iddia edilmektedir. Bu iddia doğru ise Giresun’a büyük bir ihanettir. SEKA Aksu kağıt fabrikası ve arazisinin peşkeş çekilmesi ile başlayan ihanet süreci bu AVM projesi ile devam mı edecektir?

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak böyle bir ihanete asla müsaade etmeyeceğiz. Buradan kamuoyu aracılığı ile yetkililere çağrıda bulunuyorum; bu alan TOKİ’ye devir edilip AVM yapılmak yerine, Giresun halkının ortak kullanacağı bir komplekse dönüştürülsün.”

“DEMİRYOLU KONUSUNDA GİRESUN’U KANDIRANLAR UTANIYOR MU?”

Başbakan Binali Yıldırım’ın Erzincan gezisinde, Trabzon-Erzincan hızlı tren projesini müjdelediğini ifade eden Müjdat Öz sözlerini şöyle tamamladı;

“Yaklaşık 4 seçimdir seçim meydanlarında Tirebolu Demiryolu projesini müjdeleyenler, bu seçim mutlaka yapacağız diye vaatte bulunanlar, halkı kandırdıkları için sanırım biraz olsun utanıyor ve aynaya baktıklarında yüzleri kızarıyordur. Tekrar ediyorum; bu şehrin önceliği stat ve yüzme havuzu değil, demiryoludur, fabrikadır, güney çevre yoludur, bacasız sanayi olan turizm yatırımlarıdır.”