Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’a bir proje daha

Başkan Şenlikoğlu’nun talimatıyla Büyük

Başkan Şenlikoğlu’nun talimatıyla Büyük Sanayi Sitesi karşısındaki 80 dönümlük alana yapılacak nikah salonu, etkinlik çayırı, ekolojik gölet, tenis kortları, voleybol, basketbol, futbol sahaları, 400 metre tartan yürüyüş pisti, galericiler sitesi, paten ve kaykay pisti, gözetleme kulesi ve çocuk oyun parklarını içerisinde bulunduran proje başladı.

“ŞEHRİMİZE NEFES ALDIRACAĞIZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, projelerine bir yenisini daha ekledi. Giresun halkına çok önemli bir müjde daha veren Şenlikoğlu, Büyük Sanayi Sitesi karşısındaki eski çöp sahası ve hemen bitişiğinde bulunan eski petrol ofisi rafinelerinin yer aldığı 80 dönümlük alana müthiş bir proje uygulayacaklarını söyledi. Yıllardır atıl durumda bulunan bu alan için planladıkları projeyi kamuoyu ile paylaşan Şenlikoğlu; “Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi şehrimizin doğu yakasına nefes aldıracağız” ifadelerini kullandı.

“İLİMİZİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Şenlikoğlu; “Giresun’umuzun her bir bölgesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu çok önemli projemizi de inşallah yakın zamanda Giresun’umuzun hizmetine sunacağız. Biz bu şehri hizmete doyurmaya, kaderini değiştirmeye kararlıyız. İlk görev süremiz tamamlandığında Giresun’un birçok yönden değişeceğini herkes görecek. Daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz. Projelerimizde şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini ön planda tutacağız. Giresun ve tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır” dedi.