Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Tabip Odası’ndan Fincancı’ya tepki!

Giresun Tabip Odası; “Türk

Giresun Tabip Odası; “Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof.Dr. Şebnem Korur Fincancı’yı, devlet düşmanlığını, vatan hainliği boyutuna taşıyan bu zihniyeti; Giresun Tabip Odası ve Giresun’da görev yapan hekimler olarak lanetliyoruz. Gücünü bu asil milletin sinesinden alan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerini alçakça iftiralar ile karalayan zihniyeti şiddetle kınıyoruz ve kendisini derhal istifaya davet ediyoruz”

GİRESUN Tabipler Odası, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın “Türk Silahlı Kuvvetlerine” yönelik açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

TSK’yı kimyasal silah kullanmakla suçlayan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’yı istifaya çağıran Giresun Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof.Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın, tarihi şan, şeref, merhamet ve adaletle dolu gözbebeğimiz Türk Ordumuza alçakça iftiralarına maalesef şahit olduk. Devlet düşmanlığını, vatan hainliği boyutuna taşıyan bu zihniyeti Giresun Tabip Odası ve Giresun’da görev yapan hekimler olarak lanetliyoruz. Türk Milletinin canına, Türk Devleti’nin bekasına kast etmek amacıyla ülke sınırları dışındaki düşmanlarımız tarafından kurulan terör örgütü PKK’ya karşı gücünü bu asil milletin sinesinden alan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerini alçakça iftiralar ile karalayan zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Türk Tabipleri Birliği başkanının meslek örgütümüzü itibarsızlaştıran bu tür açıklamalarını her zaman olduğu gibi reddediyor ve kendisini derhal istifaya davet ediyoruz” denildi.