Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun ses ver!

Giresun Üniversitesine bağlı olarak

Giresun Üniversitesine bağlı olarak açılmasına YÖK tarafından karar verilen Diş Hekimliği Fakültesi kararının onaylanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına gönderilmesi ve kararın Bakan Nabi Avcı tarafından onaylanmamasına yönelik haberimiz kamuoyunda büyük yankı uyandırırken başta siyasetçiler olmak üzere Giresun’daki sivil toplum örgütlerinden hiçbir tepki gelmemesi “Giresun işte bu kadar sahipsiz” görüşünü bir kez daha akıllara getirdi. Olumsuz karar üzerine hiçbir kesimden tepki gelmemesi Giresunluların kendi meseleleri üzerinde ki duyarsızlığını da gözler önüne serdi.
TOPŞİR, “KARAR BAKANLIKTA DURUYOR, İSTENİRSE HEMEN ÇIKARILIR”
Gazetemizin çok önemli bir konuyu gündeme getirdiğine dikkat çeken ve telefonla gazetemiz haber merkezini arayarak kutlayan Afet İşleri eski genel müdürü Ali Zafer Topşir, “Fakülte kararı bakanın masasının üzerinde halen duruyor, siyasi irade devreye girse hemen imzalanır ve fakülte kararı da kadüm olmaktan çıkar” dedi.
TÜRK’ÜN SÖZLERİ GÖZLERİ CANİKLİ’YE ÇEVİRTTİ
Halen MEB Orta Öğretim Genel Müdürü olarak görev yapan ve 3 ay önce AK Parti’den Giresun’da milletvekilliği için aday adayı olan hemşerimiz Ercan Türk’ün “Konu siyasilerin işi” biçimindeki sözleri gözleri bir kez daha Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye çevirdi. Canikli’nin, Diş Hekimliği Fakültesi kurulması yönündeki kararı imzalatmak üzere Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile temasa geçmesi halinde sorunun çözümleneceği görüşü hakim bulunuyor.