Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun cazibe merkezi olacak

Başkan Şenlikoğlu, plajlar bölgesine

Başkan Şenlikoğlu, plajlar bölgesine yönelik düzenleme projesinin ilk etabının ihalesinin 10 Şubat’ta yapılacağının müjdesini verdi.

YAZA YETİŞMESİ PLANLANIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, plajlar bölgesi projesinin ilk etap ihalesinin 10 Şubat’ta yapılacağını müjdeledi. Şenlikoğlu, projenin ilk kısmının Güre Mahallesi ile Büyük Güre Deresi arasını kapsadığını belirtti. Mart’ta başlaması hedeflenen çalışmaların yaz döneminde hizmete girmesinin amaçlandığını kaydeden Şenlikoğlu, projede amfi tiyatro, karavanlı ziyaretçiler için kamp alanı, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları ve bisiklet yolunun yer aldığını ifade etti.

BÖLGE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “Biz denizle iç içe yaşayan bir kentiz. Karadeniz Bölgesi’nin en güzel plajlarına sahibiz. Onun için plajlar bölgemize özel önem veriyoruz. Kısa süre içinde başlayıp yaz sezonuna yetiştirmek istediğimiz projemiz hayata geçtiğinde burası bambaşka bir yer haline gelecek” ifadelerini kullandı. Şenlikoğlu, kentin sahip olduğu doğal değerleri en iyi şekilde kullanmayı, farklı projelerle de sahilleri cazibe merkezi haline getireceklerini belirtti.