Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesinden kardeş şehir Süleymanpaşa’da

Kardeş şehir Tekirdağ Süleymanpaşa

Kardeş şehir Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın daveti üzerine meclis üyeleri ile beraber 3. Bağbozumu ve Ekoloji Festivaline katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tarımın olmadığı yerde yaşam olamayacağını, Türkiye’nin acil olarak tarım eylem planı yapması gerektiğini söyledi.
Başkan Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret eden Aksu, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün çalışmalarından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Başkan Aksu, “Biz fındık hasadını tamamladık. Üreticilerimizin taleplerini Genel Başkanımızın katılımıyla Giresun Atatürk Meydanı’nda düzenlenen mitingle ifade ettik. Türkiye tarımda hızla dışa bağımlı hale geliyor. Ülkemizde ciddi bir tehlike var. Tarımın olmadığı yerde yaşam olmaz. Bağcılık Enstitüsü 1490 üzüm çeşidinden bahsediyor. Bizim topraklarımız verimlidir.  Biran önce tarım eylem planı hazırlanıp harekete geçmemiz gerekiyor. Doğrudan gelir desteği vererek tarımın, üretimin önü kesiliyor.  Kardeş şehir Belediye Başkanım Ekrem Eşkinat’ı bu güzel festivalden ve tarıma yaptığı katkılardan dolayı kutluyorum” dedi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, bereketli Anadolu topraklarının ülkemizin en büyük hazinesi olduğunu, Bağbozumu ve Ekoloji Festivali ile tarımı teşvik etmeye, üretime dikkat çekmeye çalıştıklarını ifade etti.
Kardeş şehir belediye başkanları  günün anısına karşılıklı hediye verdiler.