Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Adası’nda dev organizasyon

Bahçeşehir Üniversitesi, Karadeniz Teknik

Bahçeşehir Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde dün Giresun Adası’nda birbirinden ünlü konuşmacıların katıldığı ‘Karadeniz Bir Barış Denizidir’ sempozyumu organize edildi

KARADENİZ BİR BARIŞ DENİZİDİR

Giresun Adası’nda dün çok önemli bir organizasyon yapıldı. Bahçeşehir Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi iş birliğiyle Karadeniz’in tarihi süreçteki jeopolitik ve jeostratejik öneminin, mavi ekonomi konsepti bağlamındaki enerji potansiyelinin, antik limanlarının ve çevresel risklerin ele alındığı “Karadeniz Bir Barış Denizidir” temalı sempozyum düzenlendi. Son derece faydalı geçen sempozyum, Giresun Adası’nın tanıtımı açısından da büyük bir fırsat oldu.

ENVER YÜCEL’DEN ANLAMLI MESAJ

Sempozyumun düzenlenme amacının Türkiye’deki üniversitelerin ve bilim insanlarının daha proaktif olarak dünyaya seslerini duyurmaları olduğunu söyleyen BAU Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel; “Bugüne kadar Karadeniz’de barış içerisinde yaşanılmıştır. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki kavgaları görünce Karadeniz insanları olarak gelecekte Karadenizimize kimsenin dokunmasını istemiyoruz. Karadeniz’in barış denizi olduğunu ve bundan sonrada barış denizi olarak kalmasını istiyoruz” dedi.