Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç başkan adayının büyük hedefi

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’nin 26 Aralık tarihinde yapılacak il kongresine tek başkan adayı olarak girmesi beklenen 32 yaşındaki Necati Tığlı, “Hedefim partimi iktidara taşımak, Bu hedefe yürürken, birlik ve beraberlik içinde, milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, önceki dönem vekillerimiz ve önceki dönem belediye başkanlarımızla,  İl ve İlçe Başkanlarımızla istişare içinde olarak ortak aklı hayata geçirmeye önem vermek olacak” dedi.

CHP’nin Giresun’daki en genç il başkanı olarak siyasi tarihine geçecek olan Necati Tığlı, 26 Aralık’ta yapılacak olan olağan il kongresi öncesinde verdiği ılımlı mesajlarla dikkat çekiyor. 32 yaşında CHP’nin Giresun’da başına geçmeye hazırlanan Tığlı’ya CHP’lilerde büyük ilgi gösteriyor. Önceki gün yaptığı aday tanıtım toplantısı sırsında sempatik hareketleri ve güler yüzlülüğü ile CHP’lilerden büyük ilgi gören ve alkış alan Tığlı yaptığı konuşmasıyla da dikkat çekti. Tığlı, hedefinin partisini iktidara taşımak olduğunu vurguladı.

KÜSKÜNLERE MESAJ GÖNDERDİ
Tığlı, aday tanıtım toplantısı sırasında yaptığı konuşmada verdiği mesajla da partide birlik ve bütünlükten yana bir tavır sergileyeceğini işaret etti. Necati Tığlı” Bilmenizi isterim ki ben ve ekibim partimizi hak ettiği konuma taşımayı amaçlıyoruz. Bu hedefe yürürken, birlik ve beraberlik içinde, milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, önceki dönem vekillerimiz ve önceki dönem belediye başkanlarımızla, önceki İl ve İlçe Başkanlarımızla istişare içinde olarak ortak aklı hayata geçirmeye önem vereceğiz. 16 İlçe Başkanımla, gençlik ve kadın kollarımla, partimizin neferleri olan üyelerimizle birlikte CHP’yi iktidara taşımanın gayreti içinde olacağız. Genç ve dinamik ekibim ve kendi adıma söz veriyorum ki, halkın içinde, ulaşılabilir olacağız ve çok çalışacağız. Benim bu konuda kendime ve ekibime olan inancım ve güvenim tamdır” diye konuştu.