Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci Ufuk Kekül’ün azmi!

Önceki gün gerçekleşen Giresun

Önceki gün gerçekleşen Giresun Üniversitesi’nin 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenine katılanlar arasında, Gazeteci-Yazar Ufuk Kekül de yer aldı. Kekül, üniversitenin Giresun Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon Teknolojileri Bölümü’nü bitirerek mezun oldu. Ufuk Kekül, “Giresun Üniversitesi’ni bitiren ilk Giresunlu gazeteci oldum, mutluyum. Hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

56 YAŞINDAKİ 32 YILLIK GAZETECİNİN MEZUNİYET SEVİNCİ

Törene katılarak mezuniyet coşkusu yaşayan Kekül, “Alaylıydım, mektepli oldum. 32 yıl yerel-bölgesel-ulusal medya kuruluşlarında, TV’lerde görev yaptıktan sonra, şimdi galiba Türkiye’nin en yaşlı üniversite öğrencisi sıfatıyla mezun oldum. Ayrıca Giresun Üniversitesi’ni bitiren ilk Giresunlu gazeteciyim. Dostlarım özendirdi. Zaten ilimin üniversitesini bitirmek içimde bir ukdeydi. Çok mutluyum. Oğlum da bu yıl İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. İkimiz birlikte mezun olduk” dedi.

“KISA FİLM, HABER-BELGESELLER ÇEKMEK İSTİYORUM”

Kekül, “Okulumuzun alanlarında başarılı iletişimcileri var. Çok kaliteli bir teorik eğitim aldık. Daha da geliştirilmeli, eksiklikleri giderilmeli tabiki. 2 yıl içinde mesleki görgü, bilgi ve deneyimlerimi de mesleğimizin adayı öğrencilere de fırsat buldukça aktardım. İnşallah bu bölümden mezun olanlar içinden başarılı gazeteci, sinema ve TV’ciler çıkar: Onlara başarılar diliyorum. Öğretmenlerimizi teşekkür ediyorum. Hedefimde sinema var. Kısa filmler ve haber-belgeseller çekmek istiyorum Hayat öğrenme ve bilme üzerine kurulu. Yaşın önemi yok. Öğrenmeye devam edeceğim” diye konuştu. Ufuk Kekül’ü bu mutlu gününde eşi Fevziye Kekül de yalnız bırakmadı.