Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Garibanın oyunu aldılar zengin oldular”

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Yönetimi, genel seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Başkanı Sinan Kitapçı, İl Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları, İlçe ziyaretleri yaparak, hazırlıkları gözden geçiriyor.

Yaklaşan genel seçimlerin, Giresun için, Türkiye için önemine işaret eden İl Başkanı Sinan Kitapçı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Halktan, adalet, demokrasi, hukuk diyerek oy alıp, bugün tüm söylediklerinin tersini yapan, bir gecede kanun çıkarıp, birilerini kurtaran AKP’nin maskesi düşmüştür. Giresun’da AKP temsilcilerini hepimiz tanıyoruz. Nereden geldiler, bu gün ne oldular. Garibanın oyunu alıp, zenginin adamı oldular. Hep birlikte zengin oldular. Sülalelerini zengin ettiler. Yolsuzluk AKP anlayışı ile özdeş hale gelmiştir. Memurlar, işçiler, devlet görevlileri büyük bir baskı altındadır. Kendisi gibi düşünmeyene düşmanca bakmaktadırlar. İl Başkanı Sinan Kitapçı yaptığı açıklamada, iktidar partisi AKP’nin halkın verdiği yetkiyi yanlış algıladığını söyledi.  Tek başına iktidar olmayı, tek adamlık olarak anlayan siyasi oluşumun, Türkiye’yi uçuruma götürdüğüne dikkat çeken Kitapçı, hukuk sisteminin, anayasanın, demokrasi ve insan haklarının geriye götürüldüğünü, sistemin tek adamın arzusuna göre şekillendiğini ifade etti.

Başkanlık sisteminin Türkiye ye uygun olmadığını ileri süren Kitapçı, şu görüşleri dile getirdi: “ Bu gün Bakanın, Başbakanın dediğinin bir önemi yoktur. Tek adamın söylediği önemlidir. Devlet kurumları AKP teşkilatı anlayışı ile çalışmaktadır. Devlet büyük hasar görmüştür. Hukuk büyük hasar görmüştür. Şimdi büyük bedellerle kazanılan Cumhuriyet’le hesaplaşmak için gün saymaktadırlar. Cumhuriyet’i kuran parti olan Cumhuriyet Halk Partisi, tarihi sorumluluğu ile bu anlayışı durduracaktır. “Çiftçilerle, köylülerle, şehirlilerle, öğretmenlerle, gençlerle, emeklilerle, kadınlarla, engellilerle, işçilerle, memurlarla, erkeklerle, ülkesini ve Cumhuriyet’i sevenlerle önümüzdeki seçimlerde AKP’yi tarihe göndereceğiz. Halkın hoşgörüsünü, iradesini, kendi ikbali gören, çalışanları azarlayan, aşağılayan, yalaka olmayan sanatçıya hakaret eden, çiftçiyi kovan, genç öğrencileri anlamayan, kısacası kendinden olmayanlarla her şekilde uğraşan, ülkemizi demokrasiden uzaklaştıran, bölünmenin eşiğine getirenler AKP’nin sonu yaklaşmıştır. Hepimiz üzerimize düşeni geleceğimiz için, çocuklarımız için, ülkemiz için yapmalıyız. “