Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galibiyetten başkası yalan

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Akhisarspor

Çotanakların Asbaşkanı Akgün; “Akhisarspor maçını ne pahasına olursa olsun kazanıp Süper Lig’in kapısının kilidini açacağız.”

TFF 1. Lig’de Süper Lig savaşı veren GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Sinan Akgün, cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde Akhisarspor ile oynayacakları karşılaşmayı şampiyonluğun kilidi olarak gördüklerini söyledi.

Yeşil beyazlı camia açısından hayati önem taşıyan final niteliğindeki bu karşılaşmayı kazanmaktan başka çareleri olmadığını ifade eden Akgün, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ligde artık normal sezonun tamamlanmasına iki maç kaldı. Önümüzde Akhisarspor müsabakası var. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Tek hedefimiz galibiyet ve tüm hesaplarımızı 3 puan üzerine yapıyoruz. Bu maçın telafisi yok. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz üzerlerindeki tarihi sorumluluğun farkındalar. Hepsine güvenimiz sonsuz. Bizi buralara bu ekip getirdi ve bizi Süper Lig’e yine bu ekip ruhu taşıyacak. Önce Akhisar’ı son haftada Tuzlaspor’u yenip, Giresun halkının 44 senelik Süper Lig özlemini dindireceğiz” şeklinde konuştu.