Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz

Çotanakların Basın Sözcüsü Karademir,

Çotanakların Basın Sözcüsü Karademir, 10 maçlık galibiyet serisine Ankaraspor maçında yeni bir halka daha eklemek istediklerini ifade etti.

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, Kulüp Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, 10 maçlık galibiyet serilerini Ankaraspor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini ifade eden Karademir, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Giresunspor olarak çok iyi bir seri yakaladık. 14 maçtır yenilmiyoruz, son 10 maçımızı da kazandık. Bu iyi gidişatımızı bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Ankaraspor maçında da devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Takımda morallerin üst seviyede olduğunu kaydeden Karademir, “Oyuncularımız son derece hırslı, istekli ve moralliler. Takım olarak tamamen Süper Lig hedefimize odaklandık. Önümüzde Ankaraspor karşılaşması var. Her maça final olarak bakıyoruz ve tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ankaraspor karşılaşmasında da iyi bir futbolla galibiyete uzanıp önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” diye konuştu.