Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray USA Derneğinde Emin Kahyaoğlu dönemi

Amerika Galatasaray USA Derneğinde

Amerika Galatasaray USA Derneğinde tek listeyle gidilen mali ve olağan kongresinde İş Adamı Emin Kahyaoğlu, 2015-2017 dönemi için Galatasaray USA Derneği Başkanlığına getirildi. Galatasaray USA Olan Genel Kurulu Şehitlerimiz anısına, bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Galatasaray USA Derneği’nin olağan genel kurulu New jersey Eyaletine bağlı Edgewater kasabasında bulunan derneğin hizmet binasının konferans salonunda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda yapılan seçimde iş adamı Emin Kahyaoğlu, iki yıllığına dernek başkanlığına seçildi. Divan Başkanlığını Mustafa Merç’in, yardımcılığını Suat Günderen ve Levent Sertbaş’ın yaptığı genel kurulda eski Başkan Ahmet Gürler söz alarak teşekkür konuşması yaptı. Gürler konuşmasında “Galatasaray USA derneği olarak değişik yerlere yapılan çok önemli yardımlarımız oldu. Galatasaray USA Derneğinin geleneksel Yıllık Balosunu yaptık. Görev sürem içerisinde bize yardımcı olan sponsorlarımıza ve çalışma arkadaşlarıma, üyelerimize, Galatasaray USA camiasına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu görevi başarıyla yapacaklardır” dedi. Galatasaray USA Derneğinde yapılan genel kurula, iş adamları ve dernek üyeleri katıldılar. Geçmiş döneme ait faaliyet ve mali raporun okunup oy birliğiyle ibra edilmesinden sonra Genel Kurulda söz alan bazı üyeler görüş ve isteklerini dile getirdiler. Galatasaray USA Derneği Başkanlığına seçilen Emin Kahyaoğlu, Olağan genel kurulunda kendilerine güvenerek iş başına getiren üyelere teşekkür etti ve kısa birde konuşma yaptı. Kahyaoğlu, Onursal Başkan Mustafa Merç, başta olmak üzere Eski Başkanlar’dan Tolga Sağıroğlu ve Ahmet Gürler’e büyük emeklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kahyaoğlu “Galatasaray’lılara daha çok hizmet için çalışacağız. Gelecek nesillere ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve aynı zamanda iyi bir Galatasaray ruhu ve sevgisi bırakmak için çalışmalar yapacağız. Bu işleri başarmak için yeni projeler üreteceğiz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da başarılara imza atacağız. Bu zamana kadar bu çatının altında görev almış ve emek vermiş herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım gerçekten Derneğimize yakışır şekilde hizmet ettiler. Bizlerde elimizden geleni en iyi şekilde gece gündüz Galatasaray USA için çalışarak, güzel olanı yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Galatasaray USA Derneğinin Mustafa Merc, Tolga Sağıroğlu ve Ahmet Gürler’den sonra Başkanlığına seçilen İş Adamı Emin Kahyaoğlu aynı zamanda Galatasaray Kulübü’nün kongre üyesidir. Galatasaray USA Derneği Emin Kahyaoğlu, Başkanlığında yeni yönetim kurulu ve görev dağlımı şu şekilde oluştu.
Başkan; Emin Kahyaoğlu, Onursal Başkan, Mustafa Merç, As Başkan Tolga Sağıroğlu, 1.Başkan Yardımcısı, Yusuf Başusta, 2.Başkan Yardımcısı Köksal Ceylan, Genel Sekreter Suat Günderen, Sayman Levent Sertbaş.
Yönetim Kurulu Üyeleri: Baran Özkan, Serkan Tosuncuk, Serkan Peker, Özlem Cennet, John Barka, Kemal Bozoğlu, Gökmen Leventeli. Yedek Üyeler: Uğur Aksu, İsmail Uslu, Burhan Özgünaydın, Faik Kahyaoğlu.
Denetleme Komitesi: Levent Sertbaş, Zühtü Kahyaoğlu, Nurgül Erdoğan.
Etik Komitesi: Ahmet Gürler, Burhan Özgünaydın, Serdar Ektik iki yıl süreyle Galatasaray USA Derneğinde görev alacaklar.

Hasan ÇELİK/ABD